Închide meniul

Răzvan Lucescu, în luptă cu Andrea Pirlo pentru banca unei echipe din Turcia! Antrenorul român ar putea pleca de la PAOK

Viviana Moraru Publicat: 16 iunie 2023, 17:03

Reclamă
Răzvan Lucescu, în luptă cu Andrea Pirlo pentru banca unei echipe din Turcia! Antrenorul român ar putea pleca de la PAOK

Răzvan Lucescu, în luptă cu Andrea Pirlo pentru banca unei echipe din Turcia

Răzvan Lucescu, în timpul unei partide/ Hepta

Răzvan Lucescu se află „în luptă” cu Andrea Pirlo pentru banca unei echipe din Turcia. Antrenorul român, precum şi fosta legendă a naţionalei Italiei, sunt pe lista oficialilor de la Adana Demirspor, echipă care a încheiat sezonul trecut pe locul patru, în prima ligă din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu se află la al doilea mandat pe banca celor de la PAOK. În sezonul recent încheiat, trupa tehnicianului român s-a clasat pe locul patru, la final, şi a pierdut finala Cupei Greciei.

Răzvan Lucescu, în luptă cu Andrea Pirlo pentru banca unei echipe din Turcia

Presa din Turcia anunţă că cei de la Adana Demirspor sunt în căutarea unui nou antrenor, iar pe listă se află Răzvan Lucescu şi Andrea Pirlo.

Preşedintele formaţiei din Superlig, Murat Sancak, se pare că vrea să-i găsească înlocuitor lui Vicenzo Montella, după ce tehnicianul italian a plecat de pe banca turcilor în această vară.

Sursa citată mai sus anunţă că oficialul formaţiei din Turcia va lua decizia finală, după ce se va întâlni atât cu Răzvan Lucescu, cât şi cu Andrea Pirlo.

Reclamă

Răzvan Lucescu se află din iulie 2021 pe banca celor de la PAOK, iar contractul său expiră la finalul sezonului viitor.

De cealaltă parte, Andrea Pirlo este liber de contract, după ce în martie s-a despărţit de Karagumruk, formaţie tot din Turcia.

Concluziile trase de Răzvan Lucescu, după sezonul avut pe banca lui PAOK

Răzvan Lucescu a tras concluziile după sezonul petrecut pe banca trupei elene, şi a dezvăluit că în continuare se simte rănit de finala Cupei Greciei, finală pierdută în faţa celor de la AEK.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu a comentat sezonul avut la PAOK, dezvăluind că acesta a fost unul extrem de dificil, prin prisma faptului că echipa s-a schimbat din temelii.

„A fost un an greu, ciudat, dezamăgitor. Sunt sub influența ultimului rezultat. Am jucat 11 finale între Cupă, Champions League în Asia, Cupa Ligii. Am pierdut 4, am câștigat 7 și asta a fost cea mai dureroasă. Am pierdut și furați de arbitri într-un anumit moment, dar ce s-a întâmplat acum m-a rănit enorm.

Era un meci de câștigat, ar fi trebuit să-l câștigăm și n-am reușit. N-am avut curaj să câștigăm. Nu pot spune că a fost vorba de ghinion, am ratat 7-8 ocazii mari și am primit un gol dintr-o prostie. Fotbalul, în final, îi răsplătește pe cei care sunt îndrăzneți și au curaj. Noi n-am avut curaj.

Din punct de vedere al rezultatelor, sunt absolut normale, cu o echipă total schimbată. Am făcut ce am putut, în condiţiile în care celelalte echipe s-au întărit. La nivelul pretenţiilor care sunt în Grecia, de la PAOK, rezultatul final a fost dezamăgitor. Trebuie să îmbunătăţim munca pe care am făcut-o anul acesta. Nu putem da asta la o parte, jucătorii au acumulat o anumită experienţă”, a declarat Răzvan Lucescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și