Închide meniul
Foto

Mihaela Borcea, dezvăluiri fără precedent despre băiatul său cel mic care se iubeşte cu o tânără de o frumuseţe uimitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iunie 2023, 9:26

Reclamă
Mihaela Borcea, dezvăluiri fără precedent despre băiatul său cel mic care se iubeşte cu o tânără de o frumuseţe uimitoare

Mihaela şi Cristi Borcea au fost căsătoriţi 23 de ani

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Mihaela Borcea a făcut dezvăluiri fără precedent despre băiatul său care se iubeşte cu o tânără de o frumuseţe uimitoare. Gemenii pe care Cristi Borcea îi are din căsnicia cu Mihaela, pe frumoasa Melissa şi pe Angelo, împlinesc 20 de ani. Cei doi fraţi nu vor fi unul lângă altul de aniversarea lor, aşa cum s-a întâmplat la majorat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, nici Cristi Borcea nu va fi alături de niciunul dintre cei doi. Superba Melissa este în SUA, acolo unde se află la studii, în timp ce Angelo este alături de mama sa în Grecia. Acesta va avea partea şi de o petrecere surpriză din partea mamei sale.

De altfel, Angelo a mai avut parte de o surpriză şi din partea tatălui său, care l-a sărbătorit în avans.

Mihaela Borcea, dezvăluiri fără precedent despre baiatul său cel mic

Petrecem în Grecia cu băiatul. Fata e în America, acolo studiază. Nu avea cum să vină. O pupăm de la distanță, pe chat. O vom sărbători cu un tort, în lipsă.

Tatăl său l-a sărbătorit deja în București. Acum e cu mama. Eu îi voi face o petrecere surpriză. Și ceva bănuți, ca și cadou. Pentru că acum e mare. Noi vrem ca toți copiii noștri să aprecizeze fiecare lucru pe care-l primesc. Nu suntem chiar singuri aici. Am ales și un dress cod pentru această petrecere care trebuie respectat”, a spus Mihaela Borcea pentru cancan.ro.

Reclamă

Mihaela Borcea a continuat cu dezvăluirile şi a spus că Angelo a fost cel mai apropiat de ea dintre toţi copiii pe care îi are cu Cristi Borcea.

„Angelo a fost tot timpul apropiat de mine foarte mult, el e cel mai mămos. Ursulețul. Era într-o competiție cu celălalt băiat. Deși sunt cinci ani diferență. Cel mare venea la spital, îmi pupa burtica. Și spunea că abia așteaptă să-și cunoască frații. Dar când a ajuns acasă și a văzut el că s-au schimbat rolurile, nu mai era așa”, a mai spus Mihaela Borcea.

Angelo Borcea are o relaţie cu o tânără superbă din Timişoara. Denisa este extrem de activă şi pe reţelele de socializare, acolo unde postea imagini de senzaţie. Fiul lui Cristi Borcea se iubește de mai mult timp cu Denisa, cea care studiază la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU DENISA, IUBITA LUI NAGELO BORCEA)

Reclamă 4 / 0/3

Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. A lăsat de înţeles, de mai multe ori, că nu vrea să se oprească aici.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și