Închide meniul

Mesajul selecționerului Elveției, înaintea duelului cu România: „Va fi diferit!” „Tricolorii” vor întâlni liderul grupei

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2023, 11:57

Reclamă
Mesajul selecționerului Elveției, înaintea duelului cu România: Va fi diferit!” Tricolorii” vor întâlni liderul grupei

Mesajul selecționerului Elveției, înaintea duelului cu România

Murat Yakin/ Sascha Steinbach - Keystone

Mesajul selecționerului Elveției, înaintea duelului cu România, din preliminariile EURO 2024, nu a întârziat să apară. Murat Yakin a declarat că duelul contra „tricolorilor” va fi mult diferit față de duelul pe care naționala sa l-a câștigat în ultima etapă, în fața celor de la Andorra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România are șapte puncte, după primele trei etape din grupa de calificare. De cealaltă parte, Elveția a obținut trei victorii, și astfel este lider în grupa naționalei.

Mesajul selecționerului Elveției, înaintea duelului cu România

„Vom fi pregătiţi” pentru meciul de luni împotriva României, a declarat selecţionerul naţionalei de fotbal a Elveţiei, Murat Yakin, după victoria naționalei sale cu Andorra, scor 2-1.

„Da, va fi un meci diferit (faţă de cel cu Andorra – n. r.). Mai ales pe plan defensiv. Noi am arătat deja ce ştim să facem. Unele lucruri trebuie îmbunătăţite, asta e clar. Dar vom fi pregătiţi”, a afirmat Murat Yakin, citat de presa din Ţara Cantoanelor.

Andorra a marcat la singura sa ocazie… Din fericire, am reuşit să ţinem de rezultat!”, a spus tehnicianul, citat de agerpres.ro.

Reclamă

„Speram să aduc un nou elan odată cu schimbările efectuate după o oră de joc. Din păcate asta nu s-a întâmplat”, a continuat selecţionerul. Fără a-i numi, el a remarcat evoluţiile sub aşteptări avute de Andi Zeqiri, Renato Steffen şi Steven Zuber, cei trei fotbalişti introduşi în minutul 61. „Nu au reuşit cu adevărat să combine”, a spus Yakin.

Dar nu trebuie să uităm că adversarul ştie să se apere. Şi că noi am făcut o primă repriză cu adevărat bună. Chiar dacă uneori ne-a lipsit răbdarea, cred că a fost o seară bună pentru noi, cu acest al treilea succes în trei meciuri”, a spus Yakin.

Daniele Orsato va arbitra Elveția – România, în preliminariile EURO 2024

Daniele Orsato va arbitra duelul dintre Elveția și România, duel din a patra etapă a grupelor de calificare la EURO 2024. „Tricolorii” luptă pentru victorie, chiar dacă meciul se anunță unul „de foc”, cu favorita grupei.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrul italian Daniele Orsato va conduce la centru meciul Elveţia – România, care se va disputa, luni, la Lucerna.

Orsato va fi ajutat la cele două linii de Ciro Carbone şi Alessandrro Giallatini. Rezervă a fost desemnat Andrea Colombo.

Daniele Orsato este unul dintre cei mai buni arbitrii din lume, arbitrând numeroase meciuri la nivel europena. Italianul a arbitrat chiar și în România, fiind la centru în duelul din finala Cupei României, dintre Dinamo și Rapid, din 2012.

La duelul României cu Kosovo, Danny Makkelie a fost la centru. Arbitrul a avut o prestație solidă, existând un singur moment tensionat, anume golul marcat de kosovari în minutul 69. După ce a consultat VAR, centralul a luat decizia de a anula reușita gazdelor.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată Vezi toate știrile
Citește și