Închide meniul

Sabin Ilie critică dur echipa națională. „Nici pe maidan nu vezi, Elveția îți dă cinci”

Alex Ioniță Publicat: 18 iunie 2023, 15:48

Reclamă
Sabin Ilie critică dur echipa națională. Nici pe maidan nu vezi, Elveția îți dă cinci”

Marea iubire a lui Sabin Ilie arată formidabil la 47 de ani

Captură AS.ro

Sabini Ilie critică dur echipa națională. Fostul jucător al celor de la Fenerbahce a fost dezamăgit de prestația elevilor lui Edi Iordănescu, din meciul cu Kosovo, încheiat la egalitate, 0-0. Ilie consideră că meciul cu Elveția va fi unul dezastruos pentru selecționata noastră care, potrivit lui, nu are nicio șansă în deplasarea din Țara Cantoanelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabin Ilie a fost cel mai bun marcator din România în sezonul 1996-1997. Pe atunci juca la Steaua București și a reușit să marcheze 31 de goluri. Alături de formația „roș-albastră”, Ilie a câștigat două campionate, două Cupe ale României și o Supercupă.

Sabin Ilie critică dur echipa națională. Fostul jucător nu dă nicio șansă României

Fostul fotbalist este de părere că România are o misiune imposibilă în Elveția. Acesta a criticat toată echipa națională care, în opinia lui, joacă un fotbal slab, din toate punctele de vedere.

„(n.r. despre jocul României din Kosovo) Sincer vă spun, slab, foarte slab, dar nici nu mă aşteptam la ceva mai mult pentru că de câţiva ani buni încoace sperăm noi că jocul echipei naţionale se va îmbunătăţi, dimpotrivă, e într-o direcţie greşită. Cu tot respectul o spun, ca un fan al echipei naţionale.

Din atâţia fotbalişti câţi sunt în România, chiar nu găsim un prim 11? Dar se pare că mulţi nu ştiu lucruri de bază, esenţiale, ce facem dacă mergem în Elveţia cu atitudinea asta? Elveţia îţi dă cinci. Româneşte, 0-0, lasă, că e bun, vedem noi ultimele două etape, depindem de ăia, de ăia… Fotbalul în ziua de azi nu mai e aşa.

Reclamă

E păcat, cu toate că au fost superiori cei din Kosovo. Nu se poate să nu ai o ocazie de gol în prima repriză, aia a lui Puşcaş n-a fost ocazie, dar nişte decizii de nici pe maidan nu vezi. E strigător la cer, jucătorii de la care lumea are aşteptări, Stanciu, Puşcaş, hai că Puşcaş are două goluri în 74 de meciuri câte a jucat el în ultima vreme. În ziua de azi, în fotbalul de performanţă, trebuie să te duci să vezi jucătorul live, cât aleargă, cât poate, cât ţine 90 de minute”, a delcarat Sabin Ilie pentru Sport Total FM.

Sabin Ilie, dezvăluiri incredibile din China

Sabin Ilie a jucat la 3 echipe din China în cariera sa: Chanchun Yatai, Jiangsu FC și Quindao Hailifeng. Fostul atacant de la Steaua şi-a adus aminte de acele momente şi a dezvăluit că era tratat regeşte de chinezi. Sabin Ilie şi-a amintit şi de o petrecere cu ocazia zilei sale de naştere.

„Pe noi, străinii, ne tratau extraordinar. Am primit ghete personalizate, trofee. La fiecare etapă, se dădea trofeul de cel mai bun jucător al meciului. Câte o minge frumoasă, aveam vreo 20. Am gustat niște șarpe, dar era ca peștele. Noi, ca fotbaliști, puteam să ne facem ziua de naștere gratuit.

Reclamă 4 / 0/3

De ziua mea mi-au pus coroană de rege. Am rămas șocat. La un restaurant am făcut petrecerea, a chemat toată echipa și suporteri. Erau vreo 250 de invitați. M-a pus în capul mesei și vedeam de acolo 250 de invitați”, a povestit Sabin Ilie la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley Vezi toate știrile
Citește și