Închide meniul

Sabin Ilie critică dur echipa națională. „Nici pe maidan nu vezi, Elveția îți dă cinci”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 iunie 2023, 15:48

Sabin Ilie critică dur echipa națională. Nici pe maidan nu vezi, Elveția îți dă cinci”

Marea iubire a lui Sabin Ilie arată formidabil la 47 de ani

Captură AS.ro

Sabini Ilie critică dur echipa națională. Fostul jucător al celor de la Fenerbahce a fost dezamăgit de prestația elevilor lui Edi Iordănescu, din meciul cu Kosovo, încheiat la egalitate, 0-0. Ilie consideră că meciul cu Elveția va fi unul dezastruos pentru selecționata noastră care, potrivit lui, nu are nicio șansă în deplasarea din Țara Cantoanelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabin Ilie a fost cel mai bun marcator din România în sezonul 1996-1997. Pe atunci juca la Steaua București și a reușit să marcheze 31 de goluri. Alături de formația „roș-albastră”, Ilie a câștigat două campionate, două Cupe ale României și o Supercupă.

Sabin Ilie critică dur echipa națională. Fostul jucător nu dă nicio șansă României

Fostul fotbalist este de părere că România are o misiune imposibilă în Elveția. Acesta a criticat toată echipa națională care, în opinia lui, joacă un fotbal slab, din toate punctele de vedere.

„(n.r. despre jocul României din Kosovo) Sincer vă spun, slab, foarte slab, dar nici nu mă aşteptam la ceva mai mult pentru că de câţiva ani buni încoace sperăm noi că jocul echipei naţionale se va îmbunătăţi, dimpotrivă, e într-o direcţie greşită. Cu tot respectul o spun, ca un fan al echipei naţionale.

Din atâţia fotbalişti câţi sunt în România, chiar nu găsim un prim 11? Dar se pare că mulţi nu ştiu lucruri de bază, esenţiale, ce facem dacă mergem în Elveţia cu atitudinea asta? Elveţia îţi dă cinci. Româneşte, 0-0, lasă, că e bun, vedem noi ultimele două etape, depindem de ăia, de ăia… Fotbalul în ziua de azi nu mai e aşa.

Reclamă

E păcat, cu toate că au fost superiori cei din Kosovo. Nu se poate să nu ai o ocazie de gol în prima repriză, aia a lui Puşcaş n-a fost ocazie, dar nişte decizii de nici pe maidan nu vezi. E strigător la cer, jucătorii de la care lumea are aşteptări, Stanciu, Puşcaş, hai că Puşcaş are două goluri în 74 de meciuri câte a jucat el în ultima vreme. În ziua de azi, în fotbalul de performanţă, trebuie să te duci să vezi jucătorul live, cât aleargă, cât poate, cât ţine 90 de minute”, a delcarat Sabin Ilie pentru Sport Total FM.

Sabin Ilie, dezvăluiri incredibile din China

Sabin Ilie a jucat la 3 echipe din China în cariera sa: Chanchun Yatai, Jiangsu FC și Quindao Hailifeng. Fostul atacant de la Steaua şi-a adus aminte de acele momente şi a dezvăluit că era tratat regeşte de chinezi. Sabin Ilie şi-a amintit şi de o petrecere cu ocazia zilei sale de naştere.

„Pe noi, străinii, ne tratau extraordinar. Am primit ghete personalizate, trofee. La fiecare etapă, se dădea trofeul de cel mai bun jucător al meciului. Câte o minge frumoasă, aveam vreo 20. Am gustat niște șarpe, dar era ca peștele. Noi, ca fotbaliști, puteam să ne facem ziua de naștere gratuit.

Reclamă 4 / 0/3

De ziua mea mi-au pus coroană de rege. Am rămas șocat. La un restaurant am făcut petrecerea, a chemat toată echipa și suporteri. Erau vreo 250 de invitați. M-a pus în capul mesei și vedeam de acolo 250 de invitați”, a povestit Sabin Ilie la fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și