Închide meniul
Foto

Femeile cu care s-a iubit Sabin Ilie sunt de o frumuseţe ieşită din comun. Una este sora unui fost coleg

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 aprilie 2023, 19:09

Femeile cu care s-a iubit Sabin Ilie sunt de o frumuseţe ieşită din comun. Una este sora unui fost coleg

Sabin Ilie l-a umilit pe Octavian Popescu

Captură AntenaSport

Femeile cu care s-a iubit Sabin Ilie sunt de o frumuseţe ieşită din comun. Sabin Ilie are doi copii cu Leta Ilie, în timp ce cu Magda Miu, sora lui Iulian Miu, are un băieţel care face fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabin Ilie a fost unul dintre cei mai talentaţi jucătorii pe care i-a avut România, alături de fratele său, Adrian. Viaţa agitată extrasportivă a făcut ca acesta să nu profite la maximum de imensul talent pe care l-a avut.

Femeile cu care s-a iubit Sabin Ilie sunt de o frumuseţe ieşită din comun

Sabin Ilie a fost căsătorit cu Leta Ilie, cu care are doi copii. Cei doi au divorţat în 2005 şi au împreună doi copii. Ulterior, Sabin Ilie a avut o relaţie de durată cu Magda Miu, nimeni alta decât sora fostului său coleg, Iulian Miu. Cei doi au împruenă un băieţel, care face fotbal la Şcoala lui Petre Marin.

Atât Leta Ilie, cât şi Magda Miu sunt două femei extrem de frumoase. (IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Sabin Ilie a făcut dezvăluiri incredibile: „În două luni şi jumătate am pierdut 600.000 de euro!”

Sabin Ilie a făcut dezvăluiri incredibile dintr-un moment greu al vieţii. Fostul jucător de la Steaua a spus că a pierdut la poker, în doar două luni şi jumătate, 600.000 de euro. Sabin Ilie spune că acest lucru s-a întâmplat imediat după ce a divorţat. A reuşit până la urmă să îşi revină şi puna stop la jocurile de noroc.

Reclamă

Lumea spunea că joc la păcănele, la cazinou. Nu știu câtă lume m-a văzut pe mine la păcănele. Eu jucam poker. Am avut o perioadă, după ce am divorțat, în care am pierdut salariul pe un an în China.

E vorba despre 600.000 de dolari. I-am pierdut în două luni și jumătate. Nu am nicio scuză. Am greșit… Eram copil. După aceea am zis stop. Nu am mai intrat niciodată într-un cazinou”, a dezvăluit Sabin Ilie la fanatik.ro.

Sabin Ilie, dezvăluiri despre problemele cu care se confrunta Claudiu Răducanu

Sabin Ilie a oferit dezvăluiri despre problemele cu care se confrunta Claudiu Răducanu. Acesta a declarat că fostul atacant de la Steaua era bolnav, și suferea de pierderi de memorie, fapt observat prin prisma „perlelor” pe care le acorda la interviuri.

Reclamă 4 / 0/3

„Deci ca om e un băiat extraordinar, din câte l-am cunoscut el. Dar el avea o mare problemă. El uita, deci era bolnav. Multă lume nu știe. Nu știu acuma cum se cheamă, dar el uita!

Așa am auzit și eu. Eu nu puteam să am clinciuri cu el niciodată când știam că e așa. Eu l-am prins doar la Vaslui, când eram cu el și Cursaru, toți trei golgheterii. După trei luni ne-au zis ‘Cimitirul Elefanților!

Și multă lume profita de el! Nu zic de mine sau de colegi. Când m-am dus la Vaslui și am auzit cât a plătit să schimbe uleiul la mașină am rămas șocat: 1.500 de euro! Peste tot e 100 de euro și el dă 1.500! Adică și oamenii au profitat de el”.

Și în familie am înțeles că a avut probleme, casa, cu tot! N-a avut pe nimeni. Dar stai liniștit că sunt alții mult mai rău decât el! Fotbaliștii nu sunt premianți la învățătură”, a declarat Sabin Ilie, conform fanatik.ro.

Transformarea incredibilă a lui Sabin Ilie. Cum arată fostul atacant de la Steaua şi Dinamo

Transformarea incredibilă a lui Sabin Ilie, fostul atacant de la Steaua şi Dinamo. Cele mai recente apariţii publice au atras atenţia tuturor.

Sabin Ilie a afişat un look complet schimbat faţă de anii în care rupea plasele în tricoul Stelei şi la Dinamo. Cu multe kilograme în plus, Sabin Ilie a uimit pe toată lumea cu înfăţişarea sa. (VEZI IMAGINI CU SABIN ILIE ÎN GALERIA FOTO) Sabin Ilie a câştigat un titlu de campion cu Steaua, în sezonul 1995 – 1996.

Reclamă
Recomandări
  • Femeile cu care s-a iubit Sabin Ilie sunt de o frumuseţe ieşită din comun
  • Cine sunt cele două mari iubiri ale fostului atacant

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și