Închide meniul

FCSB va juca cu PAOK Salonic. Echipa lui Elias Charalambous merge în cantonament în Olanda

Alex Masgras Publicat: 20 iunie 2023, 12:31

Reclamă
FCSB va juca cu PAOK Salonic. Echipa lui Elias Charalambous merge în cantonament în Olanda

FCSB va juca cu PAOK Salonic. Echipa lui Elias Charalambous merge în cantonament în Olanda

FCSB - Rapid / ProfiMedia

FCSB va juca cu PAOK Salonic. Echipa lui Elias Charalambous merge în cantonament în Olanda în perioada 27 iunie – 7 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul roş-albastru a anunţat că au stabilit şi un meci amical pe 5 iulie, contra grecilor de la PAOK Salonic.

FCSB va juca cu PAOK Salonic. Echipa lui Elias Charalambous merge în cantonament în Olanda

FCSB începe pregătirile pentru noul sezon. După ce au ratat titlul în meciul cu Farul Constanţa din penultima etapă, oamenii lui Elias Charalambous vor efectua un stagiu de pregătire în Olanda, la Apeldoorn, în perioada 27 iunie – 7 iulie.

Clubul roş-albastru a anunţat pe pagina de Facebook şi un prim meci amical din acest cantonament, care va avea loc pe 5 iulie. FCSB va juca împotriva echipei antrenate de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic.

Semnal de alarmă pentru Siyabonga Ngezana! Ce i-a transmis May Mahlangu

May Mahlangu, jucător legitimat la Dinamo în perioada 2016-2018, a vorbit despre sosirea fundașului sud-african în tabăra celor de la FCSB. Acesta este de părere că acomodarea în țara noastră este una dificilă, din cauză că fanii și cluburile nu au răbdare cu fotbaliștii.

Reclamă

„Transferul la FCSB este un pas mare pentru el, având în vedere importanța clubului. În România, FCSB și Dinamo, fostul meu club, sunt cele mai importante cluburi.

Aceste două cluburi sunt obișnuite să joace în cupele europene și le oferă șansa jucătorilor de a fi văzuți de echipe din Europa sau din Arabia Saudită. În România există o istorie bogată, iar fotbalul de acolo crește contant.

Totuși, problema cu fanii din România este că sunt foarte pasionați, iar dacă faci greșeli simți imediat presiunea lor. Dacă nu funcționezi rapid acolo, s-a terminat pentru tine. Este asemănător cu ce se întâmplă în Africa de Sud, unde jucătorii străini sunt arătați cu degetul dacă nu dau randament și ajung să fie preferați jucătorii din țara noastră, ceea ce este și în beneficiul naționalei.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu pe ce poziție va juca Ngezana acolo, dar trebuie să știe că fanii de acolo nu au răbdare. Dacă nu reușește, va fi împrumutat sau îi va fi reziliat contractul. În România nu există răbdare, iar la clubul la care merge el este chiar și mai rău de atât. Fanilor nu le pasă de perioada de acomodare. Dacă ai ajuns acolo, trebuie să livrezi. Asta așteaptă fanii.

Am jucat în România și știu nivelul de acolo, unul bun. Ngezana merge într-un campionat care îl va ajuta să crească și să experimenteze lucruri pe care nu le-ar fi trăit niciodată în Africa de Sud”, a spus fostul mijlocaș de la Dinamo, pentru SNL24.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:29 FotoDinamo – Csikszereda 0-0. Dinamoviştii dau bătălia pe Arena Naţională pentru salvarea de la retrogradare 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:59 Finlanda – Danemarca, 21:20, LIVE VIDEO. Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei, în direct în AntenaPLAY 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! Vezi toate știrile
Citește și