Închide meniul

(P) De ce să alegi un kit unghii și ce poate conține?

Publicat: 23 iunie 2023, 8:00 / Actualizat: 4 iulie 2023, 20:32

Reclamă

De ce să alegi un kit unghii și ce poate conține? Investește într-un kit unghii și apoi plimbă-te cu unghii frumoase, robuste și bine îngrijite timp de trei săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avantajele unui kit unghii gel sunt evidente. Acesta poate conține un gel acrilic special, foarte dur, pe care îl aplici pe unghia naturala în două straturi. Spre deosebire de oja normală, la aplicare nu vor exista dungi sau brazde, iar suprafața devine perfect netedă și strălucitoare de la sine. Aplicarea trebuie apoi întărită sub o lampă UV sau LED. Acest proces durează două până la trei minute pentru fiecare strat, iar cu o lampă LED chiar și numai 15 până la 60 de secunde.

De ce să alegi un kit unghii și ce poate conține? Proiectează-ți unghii creative după cum dorești cu un kit cu gel

Unghiile cu gel devin mult mai rezistente decât lacul obișnuit. Datorită sclipiciului, autocolantelor, pietrelor și gelului cu efect, le poți proiecta creativ, după cum dorești. De la unghii franțuzești subtile și degrade ombre, până la gel cromat reflectorizant, există o abundență de idei pentru unghii cu gel. Vrei să-ți faci singur unghii cu gel, dar nu ai încă niciun echipament? Un kit unghii de început este util dacă nu dorești să cumperi totul individual și, de obicei, costă mai ieftin. Un astfel de set de unghii cu gel constă de obicei dintr-o lampă UV sau LED, mai multe geluri coordonate și alte ustensile precum pile, bețișoare din lemn de trandafir sau portocal, tampoane de bumbac etc. Gelurile se aplică ca o ojă convențională direct din sticlă cu o perie integrată, sunt deosebit de practice pentru începătoare și nu trebuie să cumperi produse separate. Un kit unghii poate conține un set de bețișoare din lemn de trandafir sau portocal pentru împingerea cuticulelor, un set de pile de unghii, dezinfectant, tampoane, geluri UV sau LED, un dispozitiv de fotopolimerizare UV sau LED, freză pentru unghii și opțional, accesorii pentru designul unghiilor.

Cum să folosești un kit unghii cu gel?

Pregătește-ți unghiile amănunțit, împingând cuticulele înapoi cu un bețișor din lemn de trandafir sau portocal și pilește cu atenție forma unghiilor. Curăță și degresează placa unghiei. Cel mai bine este să folosești un tampon de bumbac fără scame din kit-ul tău, pe care îl umezești cu dezinfectant.

Șlefuiește ușor placa unghiei și în acest fel, gelul va ține mai bine și mai mult. Șterge praful de unghii cu o cârpă. Unghia trebuie să fie lipsită de grăsime pentru următorul tratament. Dacă kit-ul de unghii include un primer, aplică-l acum. Acesta asigură o mai bună aderență. Aplică primul strat de gel cu pensula din trusă. Pune-ți mâinile în lampa UV sau LED. În funcție de dispozitiv, uscarea durează între 15 secunde și trei minute.

Reclamă
Reclamă

Șterge stratul de transpirație de pe unghii cu produsul special din kit și un tampon. Repetă pașii de trei și patru. Poți apoi să-ți decorezi unghiile cu sclipici sau pietre prețioase, deoarece este permis orice dorești. Pentru a sigila culoarea, aplică un strat superior top coat. Apoi lasă să se întărească sub lampa LED sau UV. După întărire, îndepărtează stratul de transpirație cu produsul special pentru un finisaj strălucitor.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și