Închide meniul

(P) De ce să alegi un kit unghii și ce poate conține?

Publicat: 23 iunie 2023, 8:00 / Actualizat: 4 iulie 2023, 20:32

Reclamă

De ce să alegi un kit unghii și ce poate conține? Investește într-un kit unghii și apoi plimbă-te cu unghii frumoase, robuste și bine îngrijite timp de trei săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avantajele unui kit unghii gel sunt evidente. Acesta poate conține un gel acrilic special, foarte dur, pe care îl aplici pe unghia naturala în două straturi. Spre deosebire de oja normală, la aplicare nu vor exista dungi sau brazde, iar suprafața devine perfect netedă și strălucitoare de la sine. Aplicarea trebuie apoi întărită sub o lampă UV sau LED. Acest proces durează două până la trei minute pentru fiecare strat, iar cu o lampă LED chiar și numai 15 până la 60 de secunde.

De ce să alegi un kit unghii și ce poate conține? Proiectează-ți unghii creative după cum dorești cu un kit cu gel

Unghiile cu gel devin mult mai rezistente decât lacul obișnuit. Datorită sclipiciului, autocolantelor, pietrelor și gelului cu efect, le poți proiecta creativ, după cum dorești. De la unghii franțuzești subtile și degrade ombre, până la gel cromat reflectorizant, există o abundență de idei pentru unghii cu gel. Vrei să-ți faci singur unghii cu gel, dar nu ai încă niciun echipament? Un kit unghii de început este util dacă nu dorești să cumperi totul individual și, de obicei, costă mai ieftin. Un astfel de set de unghii cu gel constă de obicei dintr-o lampă UV sau LED, mai multe geluri coordonate și alte ustensile precum pile, bețișoare din lemn de trandafir sau portocal, tampoane de bumbac etc. Gelurile se aplică ca o ojă convențională direct din sticlă cu o perie integrată, sunt deosebit de practice pentru începătoare și nu trebuie să cumperi produse separate. Un kit unghii poate conține un set de bețișoare din lemn de trandafir sau portocal pentru împingerea cuticulelor, un set de pile de unghii, dezinfectant, tampoane, geluri UV sau LED, un dispozitiv de fotopolimerizare UV sau LED, freză pentru unghii și opțional, accesorii pentru designul unghiilor.

Cum să folosești un kit unghii cu gel?

Pregătește-ți unghiile amănunțit, împingând cuticulele înapoi cu un bețișor din lemn de trandafir sau portocal și pilește cu atenție forma unghiilor. Curăță și degresează placa unghiei. Cel mai bine este să folosești un tampon de bumbac fără scame din kit-ul tău, pe care îl umezești cu dezinfectant.

Șlefuiește ușor placa unghiei și în acest fel, gelul va ține mai bine și mai mult. Șterge praful de unghii cu o cârpă. Unghia trebuie să fie lipsită de grăsime pentru următorul tratament. Dacă kit-ul de unghii include un primer, aplică-l acum. Acesta asigură o mai bună aderență. Aplică primul strat de gel cu pensula din trusă. Pune-ți mâinile în lampa UV sau LED. În funcție de dispozitiv, uscarea durează între 15 secunde și trei minute.

Reclamă
Reclamă

Șterge stratul de transpirație de pe unghii cu produsul special din kit și un tampon. Repetă pașii de trei și patru. Poți apoi să-ți decorezi unghiile cu sclipici sau pietre prețioase, deoarece este permis orice dorești. Pentru a sigila culoarea, aplică un strat superior top coat. Apoi lasă să se întărească sub lampa LED sau UV. După întărire, îndepărtează stratul de transpirație cu produsul special pentru un finisaj strălucitor.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorice

23:15

FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă!

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și