Închide meniul

Florin Prunea a analizat transferurile lui Alexandru Băluţă şi Djokovic la FCSB: „Nu arată rău, dar problema e asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iunie 2023, 21:16

Reclamă
Florin Prunea a analizat transferurile lui Alexandru Băluţă şi Djokovic la FCSB: „Nu arată rău, dar problema e asta!

Hepta

Florin Prunea a analizat transferurile lui Alexandru Băluţă şi Djokovic la FCSB. Fostul internaţional român a spus că Gigi Becali a făcut transferuri bune, iar lotul FCSB arată foarte bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Florin Prunea a identificat o problemă. Nu şi-a dat seama unde vor juca atât Băluţă, cât şi Djokovic, având în vedere calitatea jucătorilor în departamentul ofensiv de la FCSB.

Florin Prunea a analizat transferurile lui Alexandru Băluţă şi Djokovic la FCSB

„Achizițiile nu arată rău, și Băluță și Djokovic. Problema este unde vor juca. Hai să îl luăm pe Băluță, în stânga, Florinel Coman, Tavi Popescu, în dreapta, Cordea, Miculescu. La mijloc, joci cu el și cu Șut, dar ce faci cu Olaru? Djokovic vine și el, unde îl joci?

Ca lot, arată extraordinar. E un efort financiar destul de mare. La Băluță a fost și o ambiție personală împotriva Craiovei”, a spus Florin Prunea la digisport.ro.

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali l-a transferat pe Damjan Djokovic

S-a aflat care este adevăratul motiv pentru care Gigi Becali l-a transferat pe Damjan Djokovic la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Marius Şumudică şi Mihai Rotaru l-au ambiţionat să cumpere jucătorul croat care a impresionat în tricoul lui CFR Cluj.

Reclamă

M-a ambiţionat Şumudică. A spus că niciodată nu vine Djokovic! Am zis ia să vedem. Cum m-a ambiţionat şi Djokovic, cum m-a ambiţionat şi Mihai Rotaru că a spus: ‘Hai să fie sânge’. M-a enervat Rotaru. A zis: ‘să fie sânge’. Păi ce faci, mă, faci sânge cu mine? Dacă e vorba de sânge, când dau eu drumul la sânge…vai, vai, vai!

Când am pierdut de la 2-0 cu 3-2 a fost un semnal, că eu credeam că am echipă puternică. Nu ai cum să mănânci bătaie de la 2-0 când vrei să fii campion. Şi atunci mi-am spus: ‘Ce trebuie?’. Şi eu am ajuns la o concluzie, dacă nu ai mijlocaşi puternici praf eşti la fotbal. Nu ai mijloc bun, nu ajunge mingea la atacanţi… nu ai mijloc bun, nu recuperează mingea. Ca atare, eşti praf.

Ca atare, sunt 5 mijlocaşi acum din care joacă 3. Sunt 5 care sunt toţi buni: Olaru, Djokovic, Băluţă, Malcom şi cu Şut. Sunt toţi buni, dar din 5 vor juca 3. Nu am niciun favorit, concurenţă. Acum o să fie concurenţă. Acum nu va mai sta Olaru 90 de minute că trebuie să stea. Dacă nu joacă bine, ia treci pe bancă şi tu, Olarule. Stai, bă, că şi pe tine de schimbăm„, a declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 LIVE VIDEOCursa de Formula 3 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total pe circuitul din Italia 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League Vezi toate știrile
Citește și