Închide meniul

Florin Prunea a analizat transferurile lui Alexandru Băluţă şi Djokovic la FCSB: „Nu arată rău, dar problema e asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iunie 2023, 21:16

Reclamă
Florin Prunea a analizat transferurile lui Alexandru Băluţă şi Djokovic la FCSB: „Nu arată rău, dar problema e asta!

Hepta

Florin Prunea a analizat transferurile lui Alexandru Băluţă şi Djokovic la FCSB. Fostul internaţional român a spus că Gigi Becali a făcut transferuri bune, iar lotul FCSB arată foarte bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Florin Prunea a identificat o problemă. Nu şi-a dat seama unde vor juca atât Băluţă, cât şi Djokovic, având în vedere calitatea jucătorilor în departamentul ofensiv de la FCSB.

Florin Prunea a analizat transferurile lui Alexandru Băluţă şi Djokovic la FCSB

„Achizițiile nu arată rău, și Băluță și Djokovic. Problema este unde vor juca. Hai să îl luăm pe Băluță, în stânga, Florinel Coman, Tavi Popescu, în dreapta, Cordea, Miculescu. La mijloc, joci cu el și cu Șut, dar ce faci cu Olaru? Djokovic vine și el, unde îl joci?

Ca lot, arată extraordinar. E un efort financiar destul de mare. La Băluță a fost și o ambiție personală împotriva Craiovei”, a spus Florin Prunea la digisport.ro.

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali l-a transferat pe Damjan Djokovic

S-a aflat care este adevăratul motiv pentru care Gigi Becali l-a transferat pe Damjan Djokovic la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Marius Şumudică şi Mihai Rotaru l-au ambiţionat să cumpere jucătorul croat care a impresionat în tricoul lui CFR Cluj.

Reclamă

M-a ambiţionat Şumudică. A spus că niciodată nu vine Djokovic! Am zis ia să vedem. Cum m-a ambiţionat şi Djokovic, cum m-a ambiţionat şi Mihai Rotaru că a spus: ‘Hai să fie sânge’. M-a enervat Rotaru. A zis: ‘să fie sânge’. Păi ce faci, mă, faci sânge cu mine? Dacă e vorba de sânge, când dau eu drumul la sânge…vai, vai, vai!

Când am pierdut de la 2-0 cu 3-2 a fost un semnal, că eu credeam că am echipă puternică. Nu ai cum să mănânci bătaie de la 2-0 când vrei să fii campion. Şi atunci mi-am spus: ‘Ce trebuie?’. Şi eu am ajuns la o concluzie, dacă nu ai mijlocaşi puternici praf eşti la fotbal. Nu ai mijloc bun, nu ajunge mingea la atacanţi… nu ai mijloc bun, nu recuperează mingea. Ca atare, eşti praf.

Ca atare, sunt 5 mijlocaşi acum din care joacă 3. Sunt 5 care sunt toţi buni: Olaru, Djokovic, Băluţă, Malcom şi cu Şut. Sunt toţi buni, dar din 5 vor juca 3. Nu am niciun favorit, concurenţă. Acum o să fie concurenţă. Acum nu va mai sta Olaru 90 de minute că trebuie să stea. Dacă nu joacă bine, ia treci pe bancă şi tu, Olarule. Stai, bă, că şi pe tine de schimbăm„, a declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
Vezi toate știrile
Citește și