Închide meniul
Foto

Ianis Hagi, vacanţă de lux după ce s-a logodit cu Elena Tănase. A făcut senzaţie, la piscină, cu Denis Alibec!

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2023, 21:16 / Actualizat: 27 iunie 2023, 8:34

Reclamă
Ianis Hagi, vacanţă de lux după ce s-a logodit cu Elena Tănase. A făcut senzaţie, la piscină, cu Denis Alibec!

Ianis Hagi, vacanţă de lux după ce s-a logodit cu Elena Tănase

Ianis Hagi, la piscină cu Denis Alibec / Colaj Instagram

Ianis Hagi a plecat într-o vacanţă de lux, după ce s-a logodit cu Elena Tănase. Fiul „Regelui” a ales o destinaţie de cinci stele şi se relaxează alături de coechipierul său de la echipa naţională, Denis Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Farul a început pregătirile pentru startul preliminariilor Champions League, Alibec încă se bucură de câteva zile libere. A jucat în „dubla” României cu Kosovo şi Elveţia şi se va alătura mai târziu lotului campioanei României.

Ianis Hagi, vacanţă de lux după ce s-a logodit cu Elena Tănase

Alibec este la Saint-Tropez şi a postat mai multe imagini din vacanţă. Lui i s-a alăturat şi Ianis Hagi, cel care tocmai şi-a cerut iubita în căsătorie la Paris. S-a logodit cu Elena Tănase, studenta de origine aromână care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

În fotografiile postate de Alibec la piscină apare şi Ianis Hagi. Cei doi se amuză copios, iar imaginea a fost redistribuită pe reţelele sociale de mijlocaşul lui Rangers.

Cristian Daminuţă şi Louis Munteanu au fost printre cei care au comentat la postarea lui Denis Alibec.

Reclamă
Reclamă 4
View this post on Instagram


A post shared by Denis Alibec (@alibecdenis)

Gică Hagi a recunoscut că este încântat de faptul că fiul lui s-a logodit. „Regele” a avut reacţie savuroasă.

Reclamă 4 / 0/3

Ce bucurie, sunt fericit. Bravo lui că îşi asumă, ia decizii, e responsabil. Un copil liniştit, eu ca părinte sunt foarte foarte liniştit. După aceea am aflat şi noi, şi de o parte şi de cealaltă. Cred că am fost printre primii care au aflat.

Nu, nu, doar ce s-a întâmplat între ei doi. Să se împace unul cu celălalt, să meargă împreună pentru că împreună pot fi puternici.

E o decizie luată, copiii cresc, devin responsabili şi mă bucur. El decide!„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Suma uriaşă plătită de Ianis Hagi pentru inelul de logodnă cu diamante oferit Elenei Tănase

În vârstă de 24 de ani, Ianis Hagi a făcut pasul cel mare şi şi-a cerut în căsătorie iubita. A îngenunchiat în faţa Elenei, iar tânăra a răspuns fără să stea pe gânduri: „DA!„.

Potrivit cancan.ro, Ianis a plătit o sumă importantă pentru a-şi surprinde viitoarea soţie. Ar fi cheltuit 100.000 de euro. Numai inelul de logodnă l-a costat 50.000 de euro.

Cu o seară înainte ca Ianis Hagi să se logodească cu Elena Tănase, Gică Hagi şi soţia lui au respectat o datină machedonească, denumită „învoiala părinţilor”. „Regele” şi Marilena au mers în vizită la părinţii iubitei lui Ianis. Au sărbători timp de patru ore.

Vă mulțumesc, dar nu sunt autorizat să vorbesc despre acest subiect. Vă rog să mă scuzați și să mă înțelegeți. Doar copiii pot vorbi despre asta”, a spus Dimiciu Palavoti Tănase, tatăl Elenei Tănase, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
0:17

Cristiano Ronaldo a încheiat sezonul fără niciun trofeu câştigat! Al Nassr, învinsă dramatic de Al Hilal în finala Cupei Regelui

0:05

Borussia Dortmund – Real Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Se scrie istorie, pe Wembley, în finala Champions League. Echipele probabile

23:18 31 mai

Gigi Becali a RENUNŢAT definitiv la transferul lui Alex Chipciu! Mihai Stoica a confirmat. Ce s-a întâmplat la negocieri

22:50 31 mai

Jose Mourinho va avea un salariu uriaş la Fenerbahce! Cât va câştiga portughezul în Turcia

22:44 31 mai

Negocierile dintre Adi Popa şi şefii lui CSA Steaua au picat! „Motoreta”, pe picior de plecare din Ghencea

22:13 31 mai

Iga Swiatek, calificare fără emoţii în optimile de la Roland Garros chiar de ziua ei! Rezultatele zilei de pe tabloul feminin

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și