Închide meniul

Gest uriaş făcut de David Popovici, la Foro Italico: i-a dat medalia de aur unui copil care a învins cancerul

Dan Roșu Publicat: 25 iunie 2023, 8:32

Reclamă
Gest uriaş făcut de David Popovici, la Foro Italico: i-a dat medalia de aur unui copil care a învins cancerul

Gest uriaş făcut de David Popovici, la Foro Italico

David Popovici, la Foro Italico / Profimedia Images

Gest uriaş făcut de David Popovici, la Foro Italico. Campionul român i-a înmânat medalia de aur cucerită la proba de 100 de metri liber unui copil care a câştigat bătălia cu cancerul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici este „Ambasador al Speranţei” într-o campanie iniţiată de o clinică privată. Conform gsp.ro, campionul de 18 ani a făcut încă un gest enorm, oferindu-i medalia de la Sette Colli unui copil care a câştigat cea mai importantă cursă a vieţii.

Gest uriaş făcut de David Popovici, la Foro Italico

Nu este prima oară când Popovici face un gest de o asemenea importanţă. Recent, el a donat medalia de aur a probei de 200 de metri liber de la Mondialul de la Budapesta de anul trecut unor copii bolnavi de cancer.

„Adevărul este că, de departe, cel mai important campionat este campionatul vieții, menținerea sănătății.

Copiii diagnosticați cu cancer au nevoie de susținerea noastră. Talentele pe care le au, ambițiile lor pentru viitor, dar mai ales temeritatea de care sunt nevoiți să dea dovadă în lupta cu această boală fac din ei niște oameni extraordinari.

Reclamă

Pentru a fi cât mai mulți cei care ajută acești copii, vă invit pe voi toți să donați puțin din timpul vostru pentru a da un share programului #SperantaNuMoareDeCancer, astfel încât să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie. Credeți-mă, fiecare dintre voi contează, fiecare share contează, fiecare copil contează, iar un gest normal din partea voastră poate însemna o șansă mare de supraviețuire pentru acești copii”, se arată într-un comunicat mai vechi al lui Popovici, conform sursei citate.

David Popovici, prima reacție după ce a câștigat medalia de aur la Sette Colli

David Popovici a avut prima reacție după ce a câștigat medalia de aur, la Sette Colli, în proba de 100 de metri. Înotătorul român de 18 ani se pregătește pentru Campionatele Mondiale de la Fukuoka, competiţie care se va desfăşura în perioada 23-30 iulie, în Japonia.

Popovici a trecut cu bine peste examenul de bacalaureat și le-a arătat rivalilor din bazin că încă este în mare formă! A terminat cursa în 48.10 secunde. A fost urmat de Alessandro Miressi (48.27 secunde) și Matthew Richards (48.28 secunde).

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-a fost dor să mă întrec, în România nu am senzația că aș putea să pierd, e o senzație nu neapărat plăcută, dar de care ai nevoie.

Nu s-a întâmplat nimic, aceasta este perioada de pregătire, o să fie o perioadă în care ne vom antrena specific, mai scurt, mai rapid pentru că întrecerea de la Fukuoka este o competiție mult mai importantă și desigur va fi mai bine. Cine înțelege periodizarea și antrenamentul metodic, știe că e absolut normal acest timp de la Roma.

E o cursă muncită, îmi intru ușor-ușor în ritmul obișnuit de competiții mai serioase și e locul perfect în care pot să reintru în ritm. Îmi place foarte mult aici, îmi plac spectatorii, tot , absolut totul. E senzațională Roma, e un fel de a doua mea casă„, a declarat David Popovici.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:10 LIVE SCOREBayer Leverkusen – AS Roma 0-1 şi Atalanta – Marseille 2-0. Vom afla finalele Europa League şi Conference League 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” Vezi toate știrile
Citește și