Închide meniul

Gest uriaş făcut de David Popovici, la Foro Italico: i-a dat medalia de aur unui copil care a învins cancerul

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 iunie 2023, 8:32

Gest uriaş făcut de David Popovici, la Foro Italico: i-a dat medalia de aur unui copil care a învins cancerul

Gest uriaş făcut de David Popovici, la Foro Italico

David Popovici, la Foro Italico / Profimedia Images

Gest uriaş făcut de David Popovici, la Foro Italico. Campionul român i-a înmânat medalia de aur cucerită la proba de 100 de metri liber unui copil care a câştigat bătălia cu cancerul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici este „Ambasador al Speranţei” într-o campanie iniţiată de o clinică privată. Conform gsp.ro, campionul de 18 ani a făcut încă un gest enorm, oferindu-i medalia de la Sette Colli unui copil care a câştigat cea mai importantă cursă a vieţii.

Gest uriaş făcut de David Popovici, la Foro Italico

Nu este prima oară când Popovici face un gest de o asemenea importanţă. Recent, el a donat medalia de aur a probei de 200 de metri liber de la Mondialul de la Budapesta de anul trecut unor copii bolnavi de cancer.

„Adevărul este că, de departe, cel mai important campionat este campionatul vieții, menținerea sănătății.

Copiii diagnosticați cu cancer au nevoie de susținerea noastră. Talentele pe care le au, ambițiile lor pentru viitor, dar mai ales temeritatea de care sunt nevoiți să dea dovadă în lupta cu această boală fac din ei niște oameni extraordinari.

Reclamă

Pentru a fi cât mai mulți cei care ajută acești copii, vă invit pe voi toți să donați puțin din timpul vostru pentru a da un share programului #SperantaNuMoareDeCancer, astfel încât să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie. Credeți-mă, fiecare dintre voi contează, fiecare share contează, fiecare copil contează, iar un gest normal din partea voastră poate însemna o șansă mare de supraviețuire pentru acești copii”, se arată într-un comunicat mai vechi al lui Popovici, conform sursei citate.

David Popovici, prima reacție după ce a câștigat medalia de aur la Sette Colli

David Popovici a avut prima reacție după ce a câștigat medalia de aur, la Sette Colli, în proba de 100 de metri. Înotătorul român de 18 ani se pregătește pentru Campionatele Mondiale de la Fukuoka, competiţie care se va desfăşura în perioada 23-30 iulie, în Japonia.

Popovici a trecut cu bine peste examenul de bacalaureat și le-a arătat rivalilor din bazin că încă este în mare formă! A terminat cursa în 48.10 secunde. A fost urmat de Alessandro Miressi (48.27 secunde) și Matthew Richards (48.28 secunde).

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-a fost dor să mă întrec, în România nu am senzația că aș putea să pierd, e o senzație nu neapărat plăcută, dar de care ai nevoie.

Nu s-a întâmplat nimic, aceasta este perioada de pregătire, o să fie o perioadă în care ne vom antrena specific, mai scurt, mai rapid pentru că întrecerea de la Fukuoka este o competiție mult mai importantă și desigur va fi mai bine. Cine înțelege periodizarea și antrenamentul metodic, știe că e absolut normal acest timp de la Roma.

E o cursă muncită, îmi intru ușor-ușor în ritmul obișnuit de competiții mai serioase și e locul perfect în care pot să reintru în ritm. Îmi place foarte mult aici, îmi plac spectatorii, tot , absolut totul. E senzațională Roma, e un fel de a doua mea casă„, a declarat David Popovici.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și