Închide meniul

David Popovici, prima reacție după ce a câștigat medalia de aur la Sette Colli: „Mi-a fost dor să mă întrec!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iunie 2023, 22:33

David Popovici, prima reacție după ce a câștigat medalia de aur la Sette Colli: „Mi-a fost dor să mă întrec!

David Popovici, aur la 200 de metri liber, la Sette Colli

David Popovici, pe podium / Profimediaimages

David Popovici a avut prima reacție după ce a câștigat medalia de aur, la Sette Colli, în proba de 100 de metri. Înotătorul român de 18 ani se pregătește pentru Campionatele Mondiale de la Fukuoka, competiţie care se va desfăşura în perioada 23-30 iulie, în Japonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici a trecut cu bine peste examenul de bacalaureat și le-a arătat rivalilor din bazin că încă este în mare formă! A terminat cursa în 48.10 secunde. A fost urmat de Alessandro Miressi (48.27 secunde) și Matthew Richards (48.28 secunde)

David Popovici, prima reacție după ce a câștigat medalia de aur la Sette Colli

Campionul nostru anunță că se simte excelent la Roma. „E un fel de a doua mea casă”, a ținut să afirme David Popovici.

Mi-a fost dor să mă întrec, în România nu am senzația că aș putea să pierd, e o senzație nu neapărat plăcută, dar de care ai nevoie.

Nu s-a întâmplat nimic, aceasta este perioada de pregătire, o să fie o perioadă în care ne vom antrena specific, mai scurt, mai rapid pentru că întrecerea de la Fukuoka este o competiție mult mai importantă și desigur va fi mai bine. Cine înțelege periodizarea și antrenamentul metodic, știe că e absolut normal acest timp de la Roma.

Reclamă

E o cursă muncită, îmi intru ușor-ușor în ritmul obișnuit de competiții mai serioase și e locul perfect în care pot să reintru în ritm. Îmi place foarte mult aici, îmi plac spectatorii, tot , absolut totul. E senzațională Roma, e un fel de a doua mea casă„, a declarat David Popovici pentru gsp.ro.

Pentru David Popovici urmează finala de la 200 de metri. „Regele Natației” poate obține o nouă medalie de aur!

La 200 de metri o să încerc să fie cât de bine pot, dar în primul rând trebuie să fiu satisfăcut cu tehnica și cu strategia cursei„, a precizat înotătorul român.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte să intre David Popovici în bazin, Andrei Anghel s-a clasat pe locul al treilea în finala probei de 50 m spate, la puternica întrecere de la Roma, Sette Colli Trophy. Calificat în finală cu al doilea timp, elevul lui Marius Grigore a încheiat cursa din această seară în 24.98 secunde.

Cum i-au fost afectate antrenamentele lui David Popovici de Bacalaureat

David Popovici a oferit declaraţii şi despre examenul de Bacalaureat, pe care l-a susţinut luna trecută. Campionul de 18 ani a dezvăluit că nu s-a putut antrena normal, în perioada în care trebuia să înveţe pentru examen.

Am prevăzut perioada de antrenamente din timpul Bacalaureatului, dar tot a fost un pic haotic, pentru că nu am mai avut de învățat atât de mult până acum în timp ce aveam și antrenamente.

Ne-am descurcat și chiar dacă am pierdut câteva antrenamente, pentru că mai aveam nevoie să repet, nu a fost nimic ce nu a putut fi recuperat. O să mă duc la banchet, dar nu voi dansa. Nu-mi place”, a mai spus David Popovici.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și