Închide meniul

Louis Munteanu este dorit în Serie A! Trei cluburi îl vor pe atacantul român

Alex Masgras Publicat: 26 iunie 2023, 16:42

Reclamă
Louis Munteanu este dorit în Serie A! Trei cluburi îl vor pe atacantul român

Louis Munteanu este dorit în Serie A

Louis Munteanu, în România U21 - Spania U21 / ProfiMedia

Louis Munteanu este dorit în Serie A. Atacantul român a câştigat sezonul trecut titlul în Liga 1 cu Farul Constanţa şi a contribuit din plin la succesul formaţiei de la malul mării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Datorită prestaţiilor bune de la Farul, Louis Munteanu a atras atenţia mai multor echipe din Serie A.

Louis Munteanu este dorit în Serie A! Trei cluburi îl vor pe atacantul român

Louis Munteanu a fost împrumutat de Fiorentina sezonul trecut la Farul Constanţa şi a fost unul dintre cei mai importanţi oameni ai lui Gheorghe Hagi la formaţia de la malul mării. Pentru campioana României, Louis Munteanu a evoluat în 27 de meciuri şi a reuşit să înscrie 8 goluri şi să ofere 6 pase decisive.

După prestaţiile bune în tricoul lui Farul, mai multe echipe din Serie A îl vor pe atacantul de 21 de ani. Potrivit violanews.com, echipele interesate de serviciile lui Munteanu sunt Empoli, Cagliari şi Frosinone, echipe care vor evolua sezonul viitor în prima ligă italiană.

Există însă şanse mari ca Louis Munteanu să continue la Fiorentina în acest sezon, în ciuda interesului din partea celorlalte echipe. Antrenorul Vincenzo Italiano îi oferă şansa lui Munteanu să meargă alături de Fiorentina în cantonament şi să îl impresioneze în stagiul de pregătire din această vară.

Reclamă

Reacţia lui Gigi Becali, despre un posibil transfer al lui Louis Munteanu la FCSB

Gigi Becali a declarat că nu îl vrea pe Louis Munteanu la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Florinel Coman este mai bun decât atacantul de la Farul, astfel că nu îl interesează transferul acestuia.

De asemenea, Becali a mărturisit că Munteanu nu poate fi nici o dublură pentru Andrea Compagno, deoarece acesta nu evoluează pe postul de vârf impins.

„Nu-l vrem pe Louis Munteanu. E adevărat că am vorbit acum un an cu agentul lui, cu Pietro Chiodi, despre el, să văd care e situația lui, dar acum nu.

Reclamă 4 / 0/3

Ce să fac cu Louis Munteanu? E mai bun decât Coman? E mai bun decât Miculescu? Pentru că am văzut că el joacă în benzi mai mult, nu atacant central, ca să fie o dublură pentru Compagno. Nu cred că e mai bun decât Miculescu și Coman, așa ca n-are rost”, a declarat Gigi Becali, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:20
Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!”
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus Vezi toate știrile
Citește și