Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali, despre un posibil transfer al lui Louis Munteanu la FCSB: „Am vorbit cu agentul lui!”

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2023, 8:40

Reclamă
Reacţia lui Gigi Becali, despre un posibil transfer al lui Louis Munteanu la FCSB: „Am vorbit cu agentul lui!

Gigi Becali, dezvăluiri despre negocierile pentru vânzarea lui Ştefan Târnovanu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Reacţia lui Gigi Becali, despre un posibil transfer al lui Louis Munteanu la FCSB, nu s-a lăsat aşteptată. Patronul roş-albaştrilor a declarat că a purtat discuţii cu agentul atacantului de la Farul în urmă cu un an, însă nu se pune problema unui transfer al acestuia la FCSB, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Italia a anunţat că FCSB este pe urmele lui Louis Munteanu. Gigi Becali a clarificat zvonurile apărute în presa din Peninsulă.

Reacţia lui Gigi Becali, despre un posibil transfer al lui Louis Munteanu la FCSB

Gigi Becali a declarat că nu îl vrea pe Louis Munteanu la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Florinel Coman este mai bun decât atacantul de la Farul, astfel că nu îl interesează transferul acestuia.

De asemenea, Becali a mărturisit că Munteanu nu poate fi nici o dublură pentru Andrea Compagno, deoarece acesta nu evoluează pe postul de vârf impins.

„Nu-l vrem pe Louis Munteanu. E adevărat că am vorbit acum un an cu agentul lui, cu Pietro Chiodi, despre el, să văd care e situația lui, dar acum nu.

Reclamă

Ce să fac cu Louis Munteanu? E mai bun decât Coman? E mai bun decât Miculescu? Pentru că am văzut că el joacă în benzi mai mult, nu atacant central, ca să fie o dublură pentru Compagno. Nu cred că e mai bun decât Miculescu și Coman, așa ca n-are rost”, a declarat Gigi Becali, pentru gsp.ro.

Gigi Becali negociază cu trei fundaşi

Gigi Becali negociază cu trei fundaşi şi încearcă să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Patronul FCSB-ului insistă pentru aducerea unui jucător care să rezolve problemele roş-albaştrilor din centrul defensivei. Unul dintre ţintele latifundiarului din Pipera este Vlad Chiricheş.

Finanţatorul vicecampioanei României a negociat cu Ulrich Meleke (24 de ani), dar Mirel Rădoi i l-a „suflat” şi l-a luat la Al-Bataeh. A plătit 350.000 de euro în conturile lui FC Voluntari. Gigi Becali şi-a dorit să îl transfere şi pe Andre Duarte de la FC U Craiova 1948, dar nu a avut câştig de cauză.

Reclamă 4 / 0/3

Chiricheş este (n.r. pe lista de transferuri), deci avem nevoie de un fundaş central. Sunt la ora asta cam trei. Duarte care era supărat Mititelu, zicea că vine cu toporul. Să se ducă cu toporul în Europa acum, că a plecat la o echipă din Europa. Să ia toporul, să se ducă cu toporul. Că de la mine lua nişte bani, 2-300.000. Venea jucătorul. Aşa dădea cu toporul, dă cu toporul acum. A plecat, a semnat cu altă echipă din Europa.

Mai sunt 3 jucători pe care nu îi ştiţi voi, e posibil să vină unul din ei trei. Din afară, din Europa nu ai ce. Am vrut să-l luăm pe Meleke, dar l-a luat Mirel Rădoi în ultimă instanţă„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și