Închide meniul

Ştefan Târnovanu a răbufnit după ce Octavian Popescu a fost fluierat în Ghencea: „Nu e normal!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iunie 2023, 8:32

Reclamă
Ştefan Târnovanu a răbufnit după ce Octavian Popescu a fost fluierat în Ghencea: „Nu e normal!

Ştefan Târnovanu a răbufnit după ce Octavian Popescu a fost fluierat în Ghencea

Ştefan Târnovanu şi Tavi Popescu / Colaj Profimediaimages

Ştefan Târnovanu a răbufnit după ce coechipierul său de la FCSB, Octavian Popescu, a fost fluierat în Ghencea. Portarul care a avut parade de senzaţie în meciul Croaţia U21 – România U21, de la Campionatul European, i-a arătat cu degetul pe fanii din tribunele Stadionului Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 60, Octavian Popescu a fost schimbat de Emil Săndoi. Cei aproximativ 8.000 de fani l-au huiduit pe atacantul de 20 de ani. Nici selecţionerul României U21 nu a scăpat. I-a fost cerută demisia.

Ştefan Târnovanu a răbufnit după ce Octavian Popescu a fost fluierat în Ghencea

Desemnat omul meciului, Târnovanu nu îşi explică de ce Tavi Popescu a avut parte de un asemenea tratament.

Acest punct poate să ne dea moral, ne arată că putem să jucăm cu echipele mari din Europa. Cred că să câștigăm turneul era exagerat, obiectivul nostru era ieșirea din grupe. Singurul aspect pozitiv este că nu am primit gol.

Prefer să nu fie nevoie de mine și să câștigăm meciurile. Mă bucur că nu am mai luat gol. Pe plan personal, mă simt bine, ce aș fi vrut să fac cu echipa nu s-a îndeplinit. Mă bucur că la finalul meciului mi s-a scandat numele și m-a aplaudat, dar Tavi a fost fluierat. Nu e normal să se întâmple asta la tine în țară.

Reclamă

Meciul din seara aceasta, chiar dac- Ră nu a fost miză, eu am simțit că e un Campionat European. De ce să mă simt rău că Georgia s-a calificat? Bravo lor, îi felicit. Sper să se ducă cât mai departe în competiție„, a declarat Ştefan Târnovanu la finalul remizei cu Croaţia U21.

Ştefan Târnovanu a fost omul meciului împotriva Croaţiei U21. Defensiva lui Săndoi a avut mari probleme în minutul 37, când croaţii au plecat pe contraatac cu 6 jucători. Baturina şi-a încercat norocul cu un şut din afara careului şi l-a pus la grea încercare pe portarul numărul 1 de la FCSB.

Târnovanu a respins cu dificultate în faţă, iar mingea a ajuns la Beljo. Acesta a şutat la colţul scurt, dar goalkeeperul României a intervenit din nou spectaculos. Balonul nu a părăsit careul echipei nostre. Vidovic a ajuns la finalizare, dar a trimis în transversală din poziţie ideală. Târnovanu era de această dată „bătut”, dar a avut şansă.

Reclamă 4 / 0/3

La meciul cu Spania U21, primul al tricolorilor la Europeanul găzduit de România şi Georgia, au fost prezenţi în tribune mulţi fani ai lui CSA Steaua. Fanii „militarilor” sunt nemulțumiți că echipa favorită este blocată în Liga a 2-a și au afișat mesajul: „Vrem Steaua în A”.

De asemenea, aceștia au scandat împotriva Federației Române de Fotbal, dar și împotriva lui Răzvan Burleanu. Nici FCSB și patronul acesteia, Gigi Becali nu au scăpat fără să fie menționați în diferite scandări umilitoare de către suporterii echipei Armatei.

Ruşine istorică suferită de jucătorii antrenaţi de Emil Săndoi

Jucătorii lui Emil Săndoi nu au reuşit să înscrie nici în disputa cu Croaţia U21, care nu mai avea miză. Ambele naţionale pierduseră orice şansă să se califice în sferturile de finală.

Selecţionerul României U21 l-a lăsat din nou pe bancă pe puştiul minune al Farului, Adrian Mazilu, şi a atacat cu Octavian Popescu, Markovic şi Işfan. Jucătorul de la FCSB a fost principalul pericol la poarta adversă în startul meciului. L-a servit ideal pe Louis Munteanu, în minutul 23, dar portarul Croaţiei a intervenit salvator. După, Tavi Popescu a ratat după o incursiune spectaculoasă.

Până la final, tricolorii nu au reuşit să înscrie şi au stabilit o contraperformanţă. Este pentru prima dată când România U21 termină fără gol marcat un turneu final. Jucătorii lui Săndoi se pot mulţumi doar cu punctul obţinut împotriva Croaţiei. Doar la Europeanul din 1998, cu Victor Piţurcă pe bancă, s-a mai întâmplat ca naţionala de tineret să termine fără nicio victorie.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda: „Pentru istorie!” Veste de ultim moment 18:37 „Nu primeam nicio şansă la început!” Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României 18:28 Vedeta de la FCSB care a primit „interzis” la un transfer! Gigi Becali a făcut anunţul: „Nu pleacă!” 18:05 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Arsenal aşteaptă „o mână de ajutor” din partea rivalei din nordul Londrei 17:53 Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu fundaşul român, dorit insistent de Napoli 17:34 UEFA, mesaj ferm înainte de EURO 2024: „Vrem arbitri cu o personalitate puternică”. Mesaj clar pentru jucători 17:22 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 mai 17:07 Ora de start a meciului România – Liechtenstein. Ultimul test înainte de EURO 2024 e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 16:37 Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB: „Pentru ce să-l ţin?” Jucătorul care va reveni la echipă 15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii Vezi toate știrile
Citește și