Închide meniul

Ştefan Târnovanu a răbufnit după ce Octavian Popescu a fost fluierat în Ghencea: „Nu e normal!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iunie 2023, 8:32

Ştefan Târnovanu a răbufnit după ce Octavian Popescu a fost fluierat în Ghencea: „Nu e normal!

Ştefan Târnovanu a răbufnit după ce Octavian Popescu a fost fluierat în Ghencea

Ştefan Târnovanu şi Tavi Popescu / Colaj Profimediaimages

Ştefan Târnovanu a răbufnit după ce coechipierul său de la FCSB, Octavian Popescu, a fost fluierat în Ghencea. Portarul care a avut parade de senzaţie în meciul Croaţia U21 – România U21, de la Campionatul European, i-a arătat cu degetul pe fanii din tribunele Stadionului Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 60, Octavian Popescu a fost schimbat de Emil Săndoi. Cei aproximativ 8.000 de fani l-au huiduit pe atacantul de 20 de ani. Nici selecţionerul României U21 nu a scăpat. I-a fost cerută demisia.

Ştefan Târnovanu a răbufnit după ce Octavian Popescu a fost fluierat în Ghencea

Desemnat omul meciului, Târnovanu nu îşi explică de ce Tavi Popescu a avut parte de un asemenea tratament.

Acest punct poate să ne dea moral, ne arată că putem să jucăm cu echipele mari din Europa. Cred că să câștigăm turneul era exagerat, obiectivul nostru era ieșirea din grupe. Singurul aspect pozitiv este că nu am primit gol.

Prefer să nu fie nevoie de mine și să câștigăm meciurile. Mă bucur că nu am mai luat gol. Pe plan personal, mă simt bine, ce aș fi vrut să fac cu echipa nu s-a îndeplinit. Mă bucur că la finalul meciului mi s-a scandat numele și m-a aplaudat, dar Tavi a fost fluierat. Nu e normal să se întâmple asta la tine în țară.

Reclamă

Meciul din seara aceasta, chiar dac- Ră nu a fost miză, eu am simțit că e un Campionat European. De ce să mă simt rău că Georgia s-a calificat? Bravo lor, îi felicit. Sper să se ducă cât mai departe în competiție„, a declarat Ştefan Târnovanu la finalul remizei cu Croaţia U21.

Ştefan Târnovanu a fost omul meciului împotriva Croaţiei U21. Defensiva lui Săndoi a avut mari probleme în minutul 37, când croaţii au plecat pe contraatac cu 6 jucători. Baturina şi-a încercat norocul cu un şut din afara careului şi l-a pus la grea încercare pe portarul numărul 1 de la FCSB.

Târnovanu a respins cu dificultate în faţă, iar mingea a ajuns la Beljo. Acesta a şutat la colţul scurt, dar goalkeeperul României a intervenit din nou spectaculos. Balonul nu a părăsit careul echipei nostre. Vidovic a ajuns la finalizare, dar a trimis în transversală din poziţie ideală. Târnovanu era de această dată „bătut”, dar a avut şansă.

Reclamă 4 / 0/3

La meciul cu Spania U21, primul al tricolorilor la Europeanul găzduit de România şi Georgia, au fost prezenţi în tribune mulţi fani ai lui CSA Steaua. Fanii „militarilor” sunt nemulțumiți că echipa favorită este blocată în Liga a 2-a și au afișat mesajul: „Vrem Steaua în A”.

De asemenea, aceștia au scandat împotriva Federației Române de Fotbal, dar și împotriva lui Răzvan Burleanu. Nici FCSB și patronul acesteia, Gigi Becali nu au scăpat fără să fie menționați în diferite scandări umilitoare de către suporterii echipei Armatei.

Ruşine istorică suferită de jucătorii antrenaţi de Emil Săndoi

Jucătorii lui Emil Săndoi nu au reuşit să înscrie nici în disputa cu Croaţia U21, care nu mai avea miză. Ambele naţionale pierduseră orice şansă să se califice în sferturile de finală.

Selecţionerul României U21 l-a lăsat din nou pe bancă pe puştiul minune al Farului, Adrian Mazilu, şi a atacat cu Octavian Popescu, Markovic şi Işfan. Jucătorul de la FCSB a fost principalul pericol la poarta adversă în startul meciului. L-a servit ideal pe Louis Munteanu, în minutul 23, dar portarul Croaţiei a intervenit salvator. După, Tavi Popescu a ratat după o incursiune spectaculoasă.

Până la final, tricolorii nu au reuşit să înscrie şi au stabilit o contraperformanţă. Este pentru prima dată când România U21 termină fără gol marcat un turneu final. Jucătorii lui Săndoi se pot mulţumi doar cu punctul obţinut împotriva Croaţiei. Doar la Europeanul din 1998, cu Victor Piţurcă pe bancă, s-a mai întâmplat ca naţionala de tineret să termine fără nicio victorie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională Vezi toate știrile
Citește și