Închide meniul

Mesajul afişat de fanii lui CSA Steaua, pe stadionul din Ghencea, la meciul România – Spania de la EURO U21

Alex Ioniță Publicat: 21 iunie 2023, 22:31

Reclamă
Mesajul afişat de fanii lui CSA Steaua, pe stadionul din Ghencea, la meciul România – Spania de la EURO U21

Mesajul afişat de fanii lui CSA Steaua, pe stadionul din Ghencea

România - Spania, EURO U21 / Antena Sport

Mesajul afișat de fanii lui CSA Steaua, pe stadionul din Ghencea. România și Spania au deschis recitalul pe stadionul „Steaua”, în cadrul EURO U21. La această partidă au fost prezenți și suporterii echipei Armatei, care au afișat un mesaj legat de problemele clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul final este organizat de România și Georgia și se joacă în perioada 21 iunie – 8 iulie. În România. Meciurile vor fi găzduite de București și Cluj-Napoca. La Bucureşti se vor disputa meciurile Grupei B, din care fac parte România, Spania, Ucraina şi Croaţia, plus un meci din sferturile competiţiei şi o semifinală. Iar la Cluj-Napoca se vor desfăşura meciurile Grupei D în care se vor înfrunta Franţa, Italia, Norvegia şi Elveţia. Apoi se va juca un sfert de finală.

Mesajul afișat de fanii lui CSA Steaua, pe stadionul din Ghencea. Suporterii militari sunt nemulțumiți de situația clubului

Suporterii celor de la CSA Steaua au afișat un mesaj vehement, la partida dintre România și Spania de la EURO U21. Fanii „militarilor” sunt nemulțumiți că echipa favorită este blocată în Liga a 2-a și au afișat mesajul: „Vrem Steaua în A”.

Mesajul fanilor de la CSA Steaua, la EURO U21
Mesajul fanilor de la CSA Steaua, la EURO U21

De asemenea, aceștia au scandat împotriva Federației Române de Fotbal, dar și împotriva lui Răzvan Burleanu. Nici FCSB și patronul acesteia, Gigi Becali nu au scăpat fără să fie menționați în diferite scandări umilitoare de către suporterii echipei Armatei.

Piesa care se aude înaintea meciurilor FCSB-ului, din nou în Ghencea

Înainte de start-ul meciului dintre România și Spania, de la EURO U21, organizatorii partidei au pus în difuzoarele stadionului melodia celebră „Maria”, interpretată de Scooter.

Reclamă

Această melodie este asociată cu echipa patronată de Gigi Becali, FCSB și răsună la meciurile acesteia, ori de câte ori „roș-albaștrii” marchează un gol. Sute de fani prezenți pe stadion au fredonat acest cântec, dar fanii de la CSA Steaua s-au așezat pe scaune și nu au schițat niciun gest.

Arbitri şi observatori din România la meciurile de debut de la EURO U21

Campionatul European U21, găzduit de Georgia şi România, începe miercuri. În competiţie sunt implicaţi şi arbitri şi observatori din ţara noastră, informează FRF.

La meciul din Grupa B, găzduit de Stadionul Giuleşti, de la ora 19.00, dintre Ucraina şi Croaţia, cel de-al patrulea oficial va fi Andrei Chivulete. Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale de Arbitri, a fost desemnat observator pentru brigada de arbitri din Suedia.

Reclamă 4 / 0/3

La partida dintre Cehia şi Anglia, care se va juca la Batumi, în Georgia, de la aceeaşi oră, UEFA a trimis o brigadă de arbitri din România. La centru va fi Horaţiu Mircea Feşnic. Acesta va fi ajutat la cele două linii de către Valentin Avram şi Alexandru Cerei.

În fine, la jocul dintre Norvegia şi Elveţia, care ca avea loc pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în Grupa D, Augustus Constantin va fi observator pentru brigada de arbitri din Portugalia, condusă de Joao Pinheiro.

Campionatul European U21 2023, găzduit şi de România, se dispută fără VAR

Campionatul European de fotbal U21, se va disputa fără asistenţă VAR şi fără Goal Line Technology.

La meciurile din cadrul Campionatului European de fotbal U21, competiţie găzduită de România şi Georgia, nu se va utiliza sistemul VAR şi nici tehnologia Goal-Line. Decizia aparţine forului continental.

Sistemul Video Assistant Referee a fost introdus în competiţiile UEFA începând cu anul 2019.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și