Închide meniul

Dinamo s-a înțeles cu un nou jucător. Portarul Adnan Golubovic a ajuns sub comanda lui Ovidiu Burcă

Alex Ioniță Publicat: 30 iunie 2023, 18:11

Reclamă
Dinamo s-a înțeles cu un nou jucător. Portarul Adnan Golubovic a ajuns sub comanda lui Ovidiu Burcă

Dinamo, lovitură pe piaţa transferurilor

Ovidiu Burcă, la finalul unui meci al lui Dinamo/ Profimedia

Dinamo s-a înțeles cu un nou jucător. Este vorba despre portarul sloven Adnan Golubovic, în vârstă de 27 de ani. Acesta a venit la Dinamo din postura de jucător liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golubovic a fost legitimat ultima dată la echipa din țara sa natală, FC Koper. Portarul și-a încheiat contractul cu formația slovenă în această vară și a ajuns deja în lotul lui Ovidiu Burcă, în cantonamentul din Slovenia.

Dinamo s-a înțeles cu un nou jucător. Adnan Golubovic este noul portar de la Dinamo

Adnan Golubovic este noul portar de la Dinamo. Potrivit dinamo1948club.ro, slovenul s-a antrenat cu deja cu jucătorii lui Ovidu Burcă. Conform sursei citate, Golubovic s-a înțeles cu formația din Ștefan cel Mare și urmează să fie înregistrat după ce interdicția lui Dinamo va fi ridicată.

În sezonul trecut, portarul a înregistrat 40 de partide pentru FC Koper, în care a încasat 43 de goluri. Alături de echipa slovenă a cucerit Cupa Sloveniei, în 2022.

În cariera sa, Golubovic a mai jucat pentru Interblock, Olimpija Ljubliana, NK Triglav, NK Domzale, Matera, Catanzaro, Vis Pesaro, Sloboda Tuzla și FC Koper. În prezent este cotat la 300.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

În trecut, portarul a fost internațional de tineret al Sloveniei, la grupele de U16, U17, U18 și U19 ale selecționatei. Totuși, acesta nu a apucat să debuteze pentru echipa națională, poarta acesteia fiind dominată de Jan Oblak.

Încă două transferuri realizate de Dinamo

Conform playsport.ro, Dinamo s-a înţeles cu Dennis Politic şi Cristian Costin. „Câinii” aşteaptă să scape de interdicţia la transferuri, pentru a-i prezenta oficial pe cei doi jucători.

Dennis Politic este un mijlocaş dreapta de 25 de ani, care în această vară şi-a încheiat contractul cu Cremonese. Jucătorul a evoluat în ultimul sezon, sub formă de împrumut, la Port Vale, în a treia ligă din Anglia.

Reclamă 4 / 0/3

Politic se poate lăuda cu faptul că a trecut pe la formaţia de tineret a celor de la Manchester United. Mijlocaşul a fost cumpărat de trupa de pe Old Trafford în 2018, de la FC Braşov, însă a fost cedat în 2018 la Bolton. Ulterior, acesta a ajuns la Cremonese în iarna lui 2022, şi a fost din nou cedat la Bolton.

Dennis Politic a ales să semneze cu Dinamo în această vară, după ce a refuzat oferte din Serie B, anunţă sursa citată mai sus.

În sezonul trecut, Politic a bifat 29 de partide pentru Port Vale, reuşind să marceheze şapte goluri şi să ofere două asisst-uri.

De cealaltă parte, Cristian Costin este un fundaş dreapta de 25 de ani, care a evoluat în ultimele patru sezoane la Voluntari. Costin a bifat aproape 130 de meciuri la gruparea ilfoveană, în toate competiţiile, şi poate aduce experienţă compartimentului defensiv de la Dinamo.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit” 14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” 14:29 Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Strasbourg 13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” Vezi toate știrile
Citește și