Închide meniul

Dinamo s-a înțeles cu un nou jucător. Portarul Adnan Golubovic a ajuns sub comanda lui Ovidiu Burcă

Alex Ioniță Publicat: 30 iunie 2023, 18:11

Reclamă
Dinamo s-a înțeles cu un nou jucător. Portarul Adnan Golubovic a ajuns sub comanda lui Ovidiu Burcă

Dinamo, lovitură pe piaţa transferurilor

Ovidiu Burcă, la finalul unui meci al lui Dinamo/ Profimedia

Dinamo s-a înțeles cu un nou jucător. Este vorba despre portarul sloven Adnan Golubovic, în vârstă de 27 de ani. Acesta a venit la Dinamo din postura de jucător liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golubovic a fost legitimat ultima dată la echipa din țara sa natală, FC Koper. Portarul și-a încheiat contractul cu formația slovenă în această vară și a ajuns deja în lotul lui Ovidiu Burcă, în cantonamentul din Slovenia.

Dinamo s-a înțeles cu un nou jucător. Adnan Golubovic este noul portar de la Dinamo

Adnan Golubovic este noul portar de la Dinamo. Potrivit dinamo1948club.ro, slovenul s-a antrenat cu deja cu jucătorii lui Ovidu Burcă. Conform sursei citate, Golubovic s-a înțeles cu formația din Ștefan cel Mare și urmează să fie înregistrat după ce interdicția lui Dinamo va fi ridicată.

În sezonul trecut, portarul a înregistrat 40 de partide pentru FC Koper, în care a încasat 43 de goluri. Alături de echipa slovenă a cucerit Cupa Sloveniei, în 2022.

În cariera sa, Golubovic a mai jucat pentru Interblock, Olimpija Ljubliana, NK Triglav, NK Domzale, Matera, Catanzaro, Vis Pesaro, Sloboda Tuzla și FC Koper. În prezent este cotat la 300.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

În trecut, portarul a fost internațional de tineret al Sloveniei, la grupele de U16, U17, U18 și U19 ale selecționatei. Totuși, acesta nu a apucat să debuteze pentru echipa națională, poarta acesteia fiind dominată de Jan Oblak.

Încă două transferuri realizate de Dinamo

Conform playsport.ro, Dinamo s-a înţeles cu Dennis Politic şi Cristian Costin. „Câinii” aşteaptă să scape de interdicţia la transferuri, pentru a-i prezenta oficial pe cei doi jucători.

Dennis Politic este un mijlocaş dreapta de 25 de ani, care în această vară şi-a încheiat contractul cu Cremonese. Jucătorul a evoluat în ultimul sezon, sub formă de împrumut, la Port Vale, în a treia ligă din Anglia.

Reclamă 4 / 0/3

Politic se poate lăuda cu faptul că a trecut pe la formaţia de tineret a celor de la Manchester United. Mijlocaşul a fost cumpărat de trupa de pe Old Trafford în 2018, de la FC Braşov, însă a fost cedat în 2018 la Bolton. Ulterior, acesta a ajuns la Cremonese în iarna lui 2022, şi a fost din nou cedat la Bolton.

Dennis Politic a ales să semneze cu Dinamo în această vară, după ce a refuzat oferte din Serie B, anunţă sursa citată mai sus.

În sezonul trecut, Politic a bifat 29 de partide pentru Port Vale, reuşind să marceheze şapte goluri şi să ofere două asisst-uri.

De cealaltă parte, Cristian Costin este un fundaş dreapta de 25 de ani, care a evoluat în ultimele patru sezoane la Voluntari. Costin a bifat aproape 130 de meciuri la gruparea ilfoveană, în toate competiţiile, şi poate aduce experienţă compartimentului defensiv de la Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
Vezi toate știrile
Citește și