Închide meniul

Dinamo a câştigat primul amical din Slovenia, 1-0 cu Slaven Belupo

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iunie 2023, 22:37

Reclamă
Dinamo a câştigat primul amical din Slovenia, 1-0 cu Slaven Belupo

Dinamo a câştigat primul amical din Slovenia, 1-0 cu Slaven Belupo

Lamine Ghezali, în meciul cu Slaven Belupo / Facebook Dinamo

Dinamo a câştigat primul amical din Slovenia, 1-0 cu formaţia croată Slaven Belupo, cu scorul de 1-0 (0-0). Unicul gol al partidei cu formaţia clasată pe locul 8 în sezonul trecut în prima ligă croată a fost marcat de Ricardo Grigore în minutul 86.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a început cu Dujmovic – Moura, Giafer, Larrucea, R. Grigore, Amzăr – N. Roşu, I. Roşu. Borja Iglesias – Ghezali, Bani. Rezervele echipei antrenate de Ovidiu Burcă au fost Oncescu – D. Irimia, G. Creţu, I. Borcea, Cr. Ionescu, Patriche, Buleică, Ţîră, Al. Pop, A. Irimia, A. Florescu.

Dinamo a câştigat primul amical din Slovenia

Dinamo va juca următorul său meci amical pe 2 iulie cu formaţia maghiară Zalaegerszegi TE, informează agerpres.ro. În data de 5 iulie, Dinamo Bucureşti o va înfrunta pe Dinamo Kiev, formaţie antrenată de Mircea Lucescu, partida fiind programată în Austria, la Sankt Veit an der Glan.

Dinamo a anunţat, recent, primul transfer al verii. Hakim Abdallah a semnat cu trupa din Ştefan cel Mare, din postura de jucător liber de contract.

Dinamo încă are interdicţie la transferuri, şi nu poate înregistra noi jucători. Însă, chiar şi aşa, „câinii” au anunţat că Abdallah se va alătura lotului lui Ovidiu Burcă, semn că interdicţia se va rezolva în scurt timp.

Reclamă

Transferul lui Hakim Abdallah la Dinamo a fost anunţat prin intermediul paginilor de socializare ale trupei din Ştefan cel Mare.

Cine este noul transfer al „câinilor”

Abdallah este un atacant de 25 de ani, care ultima dată a evoluat la Viton, în Liga a 2-a din Belgia. Acesta are selecţii la naţionalele de juniori ale Franţei, şi a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu Dinamo.

„OFICIAL. HAKIM ABDALLAH, LA DINAMO!

Reclamă 4 / 0/3

Clubul Dinamo 1948 București, prin canalele de comunicare, este foarte încântat să anunțe noul jucător care va evolua în tricoul alb-roșu, atacantul Hakim Abdallah! El a ajuns la un acord cu formația din Ștefan cel Mare pe o perioadă de 3 ani!

Născut pe 9 ianuarie 1998 (25 ani) în Saint-Leu, Réunion, Hakim Abdallah este un atacant de 1.87m care a evoluat în ultimul sezon la Royal Excelsior Virton, în Challenger Pro League, divizionară secundă din Belgia. Hakim are 10 selecții la naționala Madagascarului. El a fost selecționat inclusiv la Naționalele Under-19 și Under-16 ale Franței.

Îi urăm mult succes lui Hakim, care a bifat vizita medicală și se va alătura lotului aflat în pregătire la Zrece, în Slovenia, sub comanda lui Ovidiu Burcă.

Bine ai venit la DINAMO, Hakim!”, se arată în anunţul postat de Dinamo, pe Instagram.

Dinamo vrea să transfere şi un jucător de la o echipă din Serie A

Dinamo vrea să transfere un jucător de la o echipă din Serie A. Ovidiu Burcă a pus ochii pe Andrei Mărginean, un fotbalist care se află sub contract cu Sassuolo, dar care a evoluat la echipele de juniori ale clubului italian.

Andrei Mărginean se află pe lista celor de la Dinamo, anunţă gsp.ro. Acesta este un mijlocaş central de 21 de ani, care a crescut în fotbalul italian.

Mărginean a revenit la Sassuolo în această vară, după ce a fost împrumutat la Novara sezonul trecut, în Serie C. Mijlocaşul pe care a pus ochii Ovidiu Burcă are prezenţe şi la naţionalele de tineret ale României.

Reclamă

Pe de altă parte, sursa citată mai sus anunţă că Dinamo vrea să transfere şi un portar în această perioadă de mercato. În sezonul trecut, poarta „câinilor” a fost apărată fie de Filip Dujmovic, fie de David Oncescu, însă ambii au avut partide în care au greşit grav, astfel că Ovidiu Burcă vrea să aducă un alt goalkeeper.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
Vezi toate știrile
Citește și