Închide meniul

Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce se întâmplă cu Andrei Borza. Care sunt şansele ca „perla” lui Hagi să semneze cu Fulham

Alex Ioniță Publicat: 30 iunie 2023, 22:19

Reclamă
Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce se întâmplă cu Andrei Borza. Care sunt şansele ca „perla lui Hagi să semneze cu Fulham

Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce se întâmplă cu Andrei Borza

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce se întâmplă cu Andrei Borza. Fotbalistul de la Farul Constanța se află în atenția clubului Fulham, care evoluează în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, potrivit fostului internațional, oficialii clubului de la malul mării nu au primit nicio ofertă oficială din partea formației engleze, pentru tânărul fotbalist.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce se întâmplă cu Andrei Borza. Englezii nu i-au contactat pe cei de la Farul

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că Farul Constanța nu a primit nicio ofertă pentru Andrei Borza. Declarația acestuia vine după ce presa internațională a notat informații despre interesul lui Fulham pentru român, care ar putea ajunge în Premier League în schimbul sumei de 2,3 milioane de euro.

Andrei Borza are 17 ani şi a fost un jucător de bază la Farul, în sezonul în care constănţenii au devenit campioni în Liga 1.

„Am vorbit cu Victor Becali, care are cunoștințe la Fulham. S-a interesat și nu există o ofertă în momentul de față pentru Borza. Sunt câteva cluburi interesate de Borza, au venit să-l urmărească la turneul final de tineret (n.r. – EURO U21 2023). Dar momentan n-a venit nici ofertă pe adresa clubului Farul.

Reclamă

Există posibilitatea să fie un acord între cluburi pentru ca Borza să rămână și să mai joace un sezon la Farul, dar să-și asigure serviciile jucătorului. Borza poate să mai acumuleze un an de experiență în campionatul nostru. În plus, Farul să obțină un procent dintr-un viitor transfer al lui Borza.

Încă nu a împlinit 18 ani, sunt șanse mai mari ca Borza să mai rămână un an la Farul. Ar fi extraordinar ca Gică Hagi să încheie un „deal” de genul ăsta, să poți să te folosești de Borza încă un sezon, e un jucător important pentru echipă”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Fotbalistul celor de la Farul Constanța este cotat, de site-ul de specialitate Transfermarkt, la suma de un milion de euro. În sezonul trecut, Borza a jucat 36 de partide. A reușit să marcheze 3 goluri și să ofere tot atâtea assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Borza ar fi monitorizat de câteva luni

Potrivit thesun.co.uk, Borza este monitorizat de câteva luni de către scouterii lui Fulham. Trupa din Premier League nu este singura care a pus ochii pe fundaşul de 17 ani. Şi PSV vrea să-l transfere pe Borza, după cum anunţă presa din Anglia.

Astfel, Fulham, echipă care a încheiat sezonul de Premier League pe locul 10, va avea competiţie serioasă dacă va vrea să-l transfere pe Andrei Borza. Olandezii de la PSV au încheiat sezonul pe locul secund, în spatele campioanei Feyenoord.

În cazul în care se va realiza transferul la Fulham, cotidianul The Sun mai notează faptul că englezii îl vor împrumuta pe Andrei Borza la o echipă din primele cinci ligi din Europa, unde ar putea creşte evoluând constant.

Borza a fost crescut la Academia lui Gică Hagi, iar contractul său cu Farul va expria în 2026.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat Vezi toate știrile
Citește și