Închide meniul

Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce se întâmplă cu Andrei Borza. Care sunt şansele ca „perla” lui Hagi să semneze cu Fulham

Alex Ioniță Publicat: 30 iunie 2023, 22:19

Reclamă
Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce se întâmplă cu Andrei Borza. Care sunt şansele ca „perla lui Hagi să semneze cu Fulham

Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce se întâmplă cu Andrei Borza

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce se întâmplă cu Andrei Borza. Fotbalistul de la Farul Constanța se află în atenția clubului Fulham, care evoluează în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, potrivit fostului internațional, oficialii clubului de la malul mării nu au primit nicio ofertă oficială din partea formației engleze, pentru tânărul fotbalist.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce se întâmplă cu Andrei Borza. Englezii nu i-au contactat pe cei de la Farul

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că Farul Constanța nu a primit nicio ofertă pentru Andrei Borza. Declarația acestuia vine după ce presa internațională a notat informații despre interesul lui Fulham pentru român, care ar putea ajunge în Premier League în schimbul sumei de 2,3 milioane de euro.

Andrei Borza are 17 ani şi a fost un jucător de bază la Farul, în sezonul în care constănţenii au devenit campioni în Liga 1.

„Am vorbit cu Victor Becali, care are cunoștințe la Fulham. S-a interesat și nu există o ofertă în momentul de față pentru Borza. Sunt câteva cluburi interesate de Borza, au venit să-l urmărească la turneul final de tineret (n.r. – EURO U21 2023). Dar momentan n-a venit nici ofertă pe adresa clubului Farul.

Reclamă

Există posibilitatea să fie un acord între cluburi pentru ca Borza să rămână și să mai joace un sezon la Farul, dar să-și asigure serviciile jucătorului. Borza poate să mai acumuleze un an de experiență în campionatul nostru. În plus, Farul să obțină un procent dintr-un viitor transfer al lui Borza.

Încă nu a împlinit 18 ani, sunt șanse mai mari ca Borza să mai rămână un an la Farul. Ar fi extraordinar ca Gică Hagi să încheie un „deal” de genul ăsta, să poți să te folosești de Borza încă un sezon, e un jucător important pentru echipă”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Fotbalistul celor de la Farul Constanța este cotat, de site-ul de specialitate Transfermarkt, la suma de un milion de euro. În sezonul trecut, Borza a jucat 36 de partide. A reușit să marcheze 3 goluri și să ofere tot atâtea assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Borza ar fi monitorizat de câteva luni

Potrivit thesun.co.uk, Borza este monitorizat de câteva luni de către scouterii lui Fulham. Trupa din Premier League nu este singura care a pus ochii pe fundaşul de 17 ani. Şi PSV vrea să-l transfere pe Borza, după cum anunţă presa din Anglia.

Astfel, Fulham, echipă care a încheiat sezonul de Premier League pe locul 10, va avea competiţie serioasă dacă va vrea să-l transfere pe Andrei Borza. Olandezii de la PSV au încheiat sezonul pe locul secund, în spatele campioanei Feyenoord.

În cazul în care se va realiza transferul la Fulham, cotidianul The Sun mai notează faptul că englezii îl vor împrumuta pe Andrei Borza la o echipă din primele cinci ligi din Europa, unde ar putea creşte evoluând constant.

Borza a fost crescut la Academia lui Gică Hagi, iar contractul său cu Farul va expria în 2026.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” Vezi toate știrile
Citește și