Închide meniul
Foto

Momente tensionate la amicalul FCSB-ului cu Anderlecht, după un fault al lui Florinel Coman

Alex Ioniță Publicat: 1 iulie 2023, 15:32

Reclamă
Momente tensionate la amicalul FCSB-ului cu Anderlecht, după un fault al lui Florinel Coman

Amical FCSB - Anderlecht

Conflictul dintre jucătorii lui FCSB și cei ai lui Anderlecht / Antena Sport

Scandal la amicalul FCSB-ului. Fotbalistul lui Elias Charalambous, Florinel Coman, a provocat furia jucătorilor de la Anderlecht, după un fault dur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii celor două formații și-au vărsat nervii pe teren, după un început de partidă plin de evenimente. După prima jumătate de oră, scorul era deja 1-1.

Scandal la amicalul FCSB-ului. Momente tensionate în Olanda

Meciul amical dintre FCSB și Anderlecht a avut parte de evenimente tensionate, din cauza unui fault făcut de Florinel Coman. Fotbalistul a avut o intrare după, din spate, asupra lui Majeed.

Jucătorul belgienilor s-a ridicat rapid și s-a îndreptat amenințător spre Florinel, pe care l-a împins. În momentul respectiv, între fotbaliștii celor două echipe a avut loc o încăierare. În urma acesteia, Coman a fost sancționat cu cartonaș galben.

Alexandru Băluţă, gata să scrie istorie cu FCSB. Jucătorul a fost pus în dificultate la antrenamente

Noul jucător de la FCSB a vorbit despre cantonamentul „roș-albaștrilor” din Olanda. Acesta a declarat că nivelul antrenamentelor de la echipa pregătită de Elias Charalambous este unul mult mai ridicat decât ceea ce a întâlnit în Ungaria, pe vremea când era legitimat la Puskas Akademia.

Reclamă

„E o perioadă grea, în care acumulăm. Sunt zile cu câte două antrenamente. Nu e ușor nici fizic, nici mental, dar, cu cât e mai greu, cu atât o să fie mai ușor în timpul cantonamentului. M-am obișnuit aici, îmi place foarte mult pentru că se muncește din greu. Echipa are un potențial mare, sunt băieți foarte buni și cred că putem să facem lucruri mari anul acesta.

Din punct de vedere al antrenamentelor nu mi-a fost ușor. E o diferență mare între ce am făcut în Ungaria și ce fac aici. Sunt antrenamente mult mai intense, o mentalitate mult mai puternică aici. D-asta îmi și place foarte mult. Sunt sigur că vom avea realizări mari împreună. Poate tranziția a fost mai ușoară pentru că am mai jucat în Liga 1 și pe majoritatea jucătorilor îi cunosc, astfel că mi-a fost ușor să vorbesc cu ei și să mă înțeleg.

E o perioadă grea, în care acumulăm. Sunt zile cu câte două antrenamente. Nu e ușor nici fizic, nici mental, dar, cu cât e mai greu, cu atât o să fie mai ușor în timpul cantonamentului. M-am obișnuit aici, îmi place foarte mult pentru că se muncește din greu. Echipa are un potențial mare, sunt băieți foarte buni și cred că putem să facem lucruri mari anul acesta.

Reclamă 4 / 0/3

Din punct de vedere al antrenamentelor nu mi-a fost ușor. E o diferență mare între ce am făcut în Ungaria și ce fac aici. Sunt antrenamente mult mai intense, o mentalitate mult mai puternică aici. D-asta îmi și place foarte mult. Sunt sigur că vom avea realizări mari împreună. Poate tranziția a fost mai ușoară pentru că am mai jucat în Liga 1 și pe majoritatea jucătorilor îi cunosc, astfel că mi-a fost ușor să vorbesc cu ei și să mă înțeleg”, a spus acesta, pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte Vezi toate știrile
Citește și