Închide meniul

„Cu cine țineai când erai mic?”. Răspuns surprinzător dat de Alexandru Băluță, noul jucător de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 19 iunie 2023, 17:58

Reclamă
Cu cine țineai când erai mic?”. Răspuns surprinzător dat de Alexandru Băluță, noul jucător de la FCSB

Alexandru Băluţă, gata să scrie istorie cu FCSB

Alexandru Băluță, în cadrul unei conferințe de presă/ Antena Sport

Răspuns surprinzător dat de Alexandru Băluță, la conferinţa de prezentare de la FCSB, când a fost întrebat de echipa pe care a susţinut-o în copilărie. Mijlocașul de 29 de ani a ajuns în tabăra vicecampioanei, unde a făcut astăzi vizita medicală, alături de alți 20 de jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluţă este primul transfer oficializat de FCSB în această vară. Roş-albaştrii s-au înţeles şi cu fundaşul central Ngezana, acesta urmând să fie prezentat în următoarea perioadă.

Răspunsul surprinzător dat de Alexandru Băluță. Cu cine ținea mijlocașul, în copilărie

Alexandru Băluță, noul fotbalist de la FCSB, a fost prezentat oficial astăzi. În cadrul conferinței de presă, mijlocașul a fost întrebat cu ce echipă ținea când era mic. Răspunsul acestuia este unul surprinzător, care îi va enerva, cel mai probabil, pe fanii grupării „roș-albastre”

„(n.r Cu cine țineai când erai mic?) Din moment ce m-am născut în Craiova e normal că am crescut în spiritul acela şi am ţinut cu Universitatea, normal”, a răspuns mijlocașul în vârstă de 29 de ani.

Alexandru Băluță a jucat pentru Universitatea Craiova în perioada 2014 – 2018. După 4 ani în Bănie, fotbalistul a plecat la Slavia Praga, în schimbul sumei de 2.65 milioane de euro. Aventura sa în Cehia avea să dureze doar un an. Ulterior, fotbalistul a fost împrumutat la Slovan Liberec, iar apoi transferat de către Puskas Akademia. În cele din urmă, acesta a ajuns la FCSB din postura de jucător liber de contract.

Reclamă

Marius Lăcătuş nu este impresionat de transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB

Marius Lăcătuş a analizat transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB, şi a ajuns la concluzia că jucătorul nu are locul de titular garantat. „Fiara” este de părere că fostul mijlocaş de la Universitatea Craiova nu posedă calităţi defensive, şi consideră că ar putea evolua în spatele atacantului.

De asemenea, Lăcătuş este de părere că Alex Băluţă s-ar putea duela cu Florinel Coman şi Octavian Popescu, pentru un loc în primul 11 de la FCSB.

„Alex Băluță e pe alt tipar, nu cred că știe să se apere. E un jucător tehnic, speculativ. Se doresc a fi vânduți, probabil, și Coman și Tavi. Nu? Eu cred că singurul loc în care ar putea să joace titular ar fi în spatele vârfului.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, sincer vorbind, l-a luat ca să nu joace? Poate joacă în bandă dreaptă, eu știu? Cred că el trebuie să spună unde se simte cel mai bine și unde dă cel mai bun randament”, a declarat Marius Lăcătuuş, pentru digisport.ro.

Alexandru Băluță: „Nu este o trădare”

„Am simțit că sunt dorit mai mult aici, oamenii au fost serioși cu mine încă de la început. Nu era o decizie ușoară pentru mine, nu au pus presiune pe mine, au făcut toate eforturile ca eu să aleg să vin aici. Nu a existat niciodată un echilibru între oferte.

Am fost deschis întotdeauna cu cei de la Universitatea Craiova. Am ales ce e mai bine pentru mine şi familia mea. Nu e o trădare. Nu mă aştept la prea multe lucruri pozitive. Voi trece peste asta, voi da totul pentru echipa mea”, a spus mijlocașul, în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu Vezi toate știrile
Citește și