Închide meniul

Mihai Stoica, despre locul de disputare al derby-ului FCSB – Dinamo: „Măcar să jucăm unde încap mai mult de 20.000 de spectatori”

Alex Masgras Publicat: 2 iulie 2023, 9:21

Reclamă
Mihai Stoica, despre locul de disputare al derby-ului FCSB – Dinamo: „Măcar să jucăm unde încap mai mult de 20.000 de spectatori

Mihai Stoica, despre locul de disputare al derby-ului FCSB - Dinamo

Mihai Stoica, la U Cluj - FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a vorbit despre locul de disputare al derby-ului FCSB – Dinamo. Arena Naţională nu poate găzdui meciuri în această perioadă, iar conducerea roş-albaştrilor caută soluţii pentru derby-ul cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB şi Dinamo este programată în a doua etapă a noului sezon din Liga 1, pe 23 iulie.

Mihai Stoica, despre locul de disputare al derby-ului FCSB – Dinamo: „Măcar să jucăm unde încap mai mult de 20.000 de spectatori”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a vorbit despre posibilitatea ca derby-ul cu Dinamo să se dispute în Ghencea. Acesta a declarat că nu şi-ar dori ca meciul să aibă loc pe un stadion cu o capacitate mai mică de 20.000 de locuri şi că formaţia roş-albastră aşteaptă răspunsuri la adresele trimise. Cu toate acestea, Mihai Stoica crede că meciul se va juca, cel mai probabil pe Arcul de Triumf.

„Să primim răspunsuri la adresele trimise. Momentan nu avem niciun răspuns. Probabil că ar fi păcat (n.r. – să nu se joace în Ghencea) şi, dacă tot n-am fost băgaţi în seamă cât timp e Arena Naţională blocată pentru fotbal, să nu se dispute un derby acolo, măcar să jucăm unde încap mai mult de 20.000 de spectatori.

Probabil pe Arcul de Triumf (n.r. – se va juca), din păcate…

Reclamă

Sperăm să se joace în Ghencea. Cu 10 zile înainte de meci trebuie să anunţăm. FCSB – Dinamo ar fi ok în Ghencea pentru ambele echipe. E vorba despre capacitatea stadionului”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB va fi gazda partidei din etapa a doua din Liga 1, ceea ce înseamnă că roş-albaştri trebuie să anunţe cu 10 zile înainte locul de disputare al partidei. În cazul în care nu va primi acceptul de a juca în Ghencea, FCSB mai are variantele Arcul de Triumf şi Târgovişte. În perioada 15 iulie – 15 august, Arena Naţională nu poate găzdui meciuri de fotbal din cauza mai multor concerte.

Mihai Stoica, reacţie vehementă după FCSB – Anderlecht 2-5

Mihai Stoica a venit cu o reacţie vehementă după amicalul FCSB – Anderlecht, scor 2-5, din cantonamentul din Olanda. Oficialul roş-albaştrilor a ţinut să afirme că nu este îngrijorat de rezultatul primului meci test al verii.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au făcut schimbări masive în a doua repriză şi au introdus mai mulţi juniori. Ultimele două goluri au fost primite de Alexandru Maxim, portarul de 16 ani care are 2.02 metri.

Acesta este şi motivul pentru care MM nu ia în calcul ceea ce s-a întâmplat după ce titularii au ieşit d epe teren.

„Nu putem lăsa la o parte scorul. Din minutul 105, la a treia pauză, am băgat academia. Alea trei goluri au fost primite de academie. A fost ok, ok, ne-am exprimat bine în primul meci de pregătire. Şi de la Anderlecht au fost absenţi„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cum a arătat echipa de start a FCSB-ului din amicalul cu Anderlecht:

A. Vlad – Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic – Olaru (cpt), Ad. Șut, Djokovic – Cordea, Compagno, Fl. Coman

Următorul meci amical al FCSB se va disputa miercuri, de la ora 19:30, cu PAOK Salonic. Va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și