Închide meniul

Mihai Stoica, despre locul de disputare al derby-ului FCSB – Dinamo: „Măcar să jucăm unde încap mai mult de 20.000 de spectatori”

Alex Masgras Publicat: 2 iulie 2023, 9:21

Reclamă
Mihai Stoica, despre locul de disputare al derby-ului FCSB – Dinamo: „Măcar să jucăm unde încap mai mult de 20.000 de spectatori

Mihai Stoica, despre locul de disputare al derby-ului FCSB - Dinamo

Mihai Stoica, la U Cluj - FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a vorbit despre locul de disputare al derby-ului FCSB – Dinamo. Arena Naţională nu poate găzdui meciuri în această perioadă, iar conducerea roş-albaştrilor caută soluţii pentru derby-ul cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB şi Dinamo este programată în a doua etapă a noului sezon din Liga 1, pe 23 iulie.

Mihai Stoica, despre locul de disputare al derby-ului FCSB – Dinamo: „Măcar să jucăm unde încap mai mult de 20.000 de spectatori”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a vorbit despre posibilitatea ca derby-ul cu Dinamo să se dispute în Ghencea. Acesta a declarat că nu şi-ar dori ca meciul să aibă loc pe un stadion cu o capacitate mai mică de 20.000 de locuri şi că formaţia roş-albastră aşteaptă răspunsuri la adresele trimise. Cu toate acestea, Mihai Stoica crede că meciul se va juca, cel mai probabil pe Arcul de Triumf.

„Să primim răspunsuri la adresele trimise. Momentan nu avem niciun răspuns. Probabil că ar fi păcat (n.r. – să nu se joace în Ghencea) şi, dacă tot n-am fost băgaţi în seamă cât timp e Arena Naţională blocată pentru fotbal, să nu se dispute un derby acolo, măcar să jucăm unde încap mai mult de 20.000 de spectatori.

Probabil pe Arcul de Triumf (n.r. – se va juca), din păcate…

Reclamă

Sperăm să se joace în Ghencea. Cu 10 zile înainte de meci trebuie să anunţăm. FCSB – Dinamo ar fi ok în Ghencea pentru ambele echipe. E vorba despre capacitatea stadionului”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB va fi gazda partidei din etapa a doua din Liga 1, ceea ce înseamnă că roş-albaştri trebuie să anunţe cu 10 zile înainte locul de disputare al partidei. În cazul în care nu va primi acceptul de a juca în Ghencea, FCSB mai are variantele Arcul de Triumf şi Târgovişte. În perioada 15 iulie – 15 august, Arena Naţională nu poate găzdui meciuri de fotbal din cauza mai multor concerte.

Mihai Stoica, reacţie vehementă după FCSB – Anderlecht 2-5

Mihai Stoica a venit cu o reacţie vehementă după amicalul FCSB – Anderlecht, scor 2-5, din cantonamentul din Olanda. Oficialul roş-albaştrilor a ţinut să afirme că nu este îngrijorat de rezultatul primului meci test al verii.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au făcut schimbări masive în a doua repriză şi au introdus mai mulţi juniori. Ultimele două goluri au fost primite de Alexandru Maxim, portarul de 16 ani care are 2.02 metri.

Acesta este şi motivul pentru care MM nu ia în calcul ceea ce s-a întâmplat după ce titularii au ieşit d epe teren.

„Nu putem lăsa la o parte scorul. Din minutul 105, la a treia pauză, am băgat academia. Alea trei goluri au fost primite de academie. A fost ok, ok, ne-am exprimat bine în primul meci de pregătire. Şi de la Anderlecht au fost absenţi„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cum a arătat echipa de start a FCSB-ului din amicalul cu Anderlecht:

A. Vlad – Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic – Olaru (cpt), Ad. Șut, Djokovic – Cordea, Compagno, Fl. Coman

Următorul meci amical al FCSB se va disputa miercuri, de la ora 19:30, cu PAOK Salonic. Va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și