Închide meniul
Foto

Femeia care s-ar fi iubit cu Adrian Mutu arată incredibil la 40 de ani. Scandalul amoros în care a fost implicată

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iulie 2023, 19:14

Reclamă
Femeia care s-ar fi iubit cu Adrian Mutu arată incredibil la 40 de ani. Scandalul amoros în care a fost implicată

Adrian Mutu

Colaj Hepta Instagram

Femeia care s-ar fi iubit cu Adrian Mutu arată incredibil la 40 de ani. În 2005, în presa din Italia s-a vehiculat că Adrian Mutu ar fi avut o relaţie cu modelul venezuelean Aida Yespica. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU AIDA YESPICA)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De-a lungul timpului, Aida Yespica a mai avut relaţii cu fotbalişti, precum Christian Vieri sau Matteo Ferarri. Această ar fi avut o relaţie şi cu Mesut Ozil, iar acest lucru a declanşat un scandal uriaş. În 2021, în spaţiul public a apărut o înregistrare cu Florentina Perez.

Femeia care s-ar fi iubit cu Adrian Mutu arată incredibil la 40 de ani. Scandalul amoros în care a fost implicată

„Când Ozil a venit la Madrid, și-a înlocuit iubita cu un model italian din Milano. Își lua un avion privat, mergea să se culce cu ea, după care se întorcea. Relația lor a ținut până când Mourinho i-a spus că modelul acela s-a culcat cu tot vestiarul lui Inter și al lui AC Milan, inclusiv cu oamenii din staff-ul lor”, ar fi spus Florentino Perez pe înregistrare, potrivit El Confidential.

Potrivit presei din Spania, Perez s-ar fi referit la modelul venezuelean Aida Yespica. Aceasta ar fi fost şi iubita lui Adrian Mutu, în 2005, când acesta evolua la Juventus.

Aida Yespica nu a fost afectată de scandalul în care a fost implicată

A fost o perioadă grea, în pandemie… cu distanțare faţă de cei iubiţi și suferință generală. Totuşi, am putut întâlni oameni minunați, care încă reușesc să mă surprindă.

Reclamă

Am fost foarte absentă pe rețelele sociale, din respect pentru dumneavoastră, întrucât, în ciuda nebuniei pe care o trăim, am reușit să lucrez și să trăiesc multe realități, pe care, din păcate, mulți dintre voi nu au avut ocazia.

Așadar, având în vedere situația „revenirii la normal”, vreau să fiu mai prezentă pentru tine, să vă las să trăiţi puțin din viața mea și din momentele mele, care, pe mulți dintre voi, v-au făcut fericiți„, a postat modelul pe contul ei de Instagram, la scurt timp după declanşarea scandalului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
0:29
Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!”
16
mai
0:13
Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!”
23:56 Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat 23:45 Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa! 23:32 Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a 23:10 Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia Vezi toate știrile
Citește și