Închide meniul

Josko Gvardiol, la Manchester City, pentru 100 de milioane de euro! Leipzig a confirmat negocierile

Dan Roșu Publicat: 3 iulie 2023, 11:42

Reclamă
Josko Gvardiol, la Manchester City, pentru 100 de milioane de euro! Leipzig a confirmat negocierile

Josko Gvardiol, la Manchester City, pentru 100 de milioane de euro

Josko Gvardiol, în timpul unui meci al lui Leipzig / Profimedia Images

Josko Gvardiol (21 de ani) poate ajunge la Manchester City, pentru 100 de milioane de euro. Chiar Leipzig a confirmat negocierile cu echipa lui Pep Guardiola, pentru fundaşul croat care a făcut furori la Mondialul din 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Max Eberl, unul dintre membrii consiliului de conducere de la RB Leipzig a confirmat negocierile cu „cetăţenii”, după ce Gvardiol a informat clubul că doreşte să plece la Manchester City.

Josko Gvardiol, la Manchester City, pentru 100 de milioane de euro

„Josko şi reprezentanţii săi ne-au informat în legătură cu dorinţa lor pentru un transfer la Manchester City. Suntem în discuţii cu clubul din Manchester. Nu este nimic în plus de spus pentru moment”, a declarat Eberl pentru ziarul Leipziger Volkszeitung.

Gvardiol, în vârstă de 20 de ani, a atras atenţia cluburilor de top din Europa prin evoluţiile sale remarcabile pentru naţionala Croaţiei la Cupa Mondială de anul trecut, iar presa britanică scrie că antrenorul lui City, Pep Guardiola, doreşte foarte mult să-l aducă pe croat la echipa sa.

Transferul lui Josko Gvardiol ar reprezenta un nou record pentru RB Leipzig, deţinătoarea Cupei Germaniei, care l-a vândut în weekend pe internaţionalul maghiar Dominik Szoboszlai la FC Liverpool pentru 70 de milioane de euro, după ce îl cedase luna trecută pe atacantul francez Christopher Nkunku la Chelsea Londra, în schimbul sumei de 60 de milioane de euro.

Reclamă

Mateo Kovacic, la Manchester City

Mateo Kovacic a fost primul transfer făcut de Manchester City după câştigarea UEFA Champions League. Mijlocaşul croat în vârstă de 29 de ani a semnat cu campioana Angliei şi a fost prezentat oficial.

Pep Guardiola a insistat pentru jucătorul cu o cotă de piaţă de 38 de milioane de euro. Acesta a părăsit-o pe Chelsea după patru ani petrecuţi pe Stamford Bridge, perioadă în care a câştigat Liga Campionilor şi Europa League.

Potrivit lui Fabrizio Romano, Chelsea a primit în schimbul lui Kovacic 25 de milioane de lire sterline. La această sumă se pot adăuga alte 5 milioane de lire sterline sub formă de bonusuri. Croatul a semnat un contract valabil până în 2027.

Reclamă 4 / 0/3

Kovacic a adunat 221 de prezenţe în tricoul lui Chelsea, perioadă în care a marcat a marcat 6 goluri şi a oferit 15 pase decisive.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” 13:28 Președintele unui club din Liga 1 și-a amantentat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor! Caz uluitor în fotbalul românesc 12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua 12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid 12:22 Christian Horner, anunţ ferm despre viitorul lui Max Verstappen la Red Bull: „Este foarte fericit, are cea mai bună maşină!” 12:13 Dan Șucu se luptă cu un club din Europa pentru semnătura lui Neil Lennon! Pe lista cărei echipe se află tehnicianul 12:00 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 11:46 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 11:15 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi LIVE TEXT, ora 20:30, finala Cupei României. Miza e uriaşă: trofeul şi un loc în Europa League 11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și