Închide meniul

Josko Gvardiol, la Manchester City, pentru 100 de milioane de euro! Leipzig a confirmat negocierile

Dan Roșu Publicat: 3 iulie 2023, 11:42

Reclamă
Josko Gvardiol, la Manchester City, pentru 100 de milioane de euro! Leipzig a confirmat negocierile

Josko Gvardiol, la Manchester City, pentru 100 de milioane de euro

Josko Gvardiol, în timpul unui meci al lui Leipzig / Profimedia Images

Josko Gvardiol (21 de ani) poate ajunge la Manchester City, pentru 100 de milioane de euro. Chiar Leipzig a confirmat negocierile cu echipa lui Pep Guardiola, pentru fundaşul croat care a făcut furori la Mondialul din 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Max Eberl, unul dintre membrii consiliului de conducere de la RB Leipzig a confirmat negocierile cu „cetăţenii”, după ce Gvardiol a informat clubul că doreşte să plece la Manchester City.

Josko Gvardiol, la Manchester City, pentru 100 de milioane de euro

„Josko şi reprezentanţii săi ne-au informat în legătură cu dorinţa lor pentru un transfer la Manchester City. Suntem în discuţii cu clubul din Manchester. Nu este nimic în plus de spus pentru moment”, a declarat Eberl pentru ziarul Leipziger Volkszeitung.

Gvardiol, în vârstă de 20 de ani, a atras atenţia cluburilor de top din Europa prin evoluţiile sale remarcabile pentru naţionala Croaţiei la Cupa Mondială de anul trecut, iar presa britanică scrie că antrenorul lui City, Pep Guardiola, doreşte foarte mult să-l aducă pe croat la echipa sa.

Transferul lui Josko Gvardiol ar reprezenta un nou record pentru RB Leipzig, deţinătoarea Cupei Germaniei, care l-a vândut în weekend pe internaţionalul maghiar Dominik Szoboszlai la FC Liverpool pentru 70 de milioane de euro, după ce îl cedase luna trecută pe atacantul francez Christopher Nkunku la Chelsea Londra, în schimbul sumei de 60 de milioane de euro.

Reclamă

Mateo Kovacic, la Manchester City

Mateo Kovacic a fost primul transfer făcut de Manchester City după câştigarea UEFA Champions League. Mijlocaşul croat în vârstă de 29 de ani a semnat cu campioana Angliei şi a fost prezentat oficial.

Pep Guardiola a insistat pentru jucătorul cu o cotă de piaţă de 38 de milioane de euro. Acesta a părăsit-o pe Chelsea după patru ani petrecuţi pe Stamford Bridge, perioadă în care a câştigat Liga Campionilor şi Europa League.

Potrivit lui Fabrizio Romano, Chelsea a primit în schimbul lui Kovacic 25 de milioane de lire sterline. La această sumă se pot adăuga alte 5 milioane de lire sterline sub formă de bonusuri. Croatul a semnat un contract valabil până în 2027.

Reclamă 4 / 0/3

Kovacic a adunat 221 de prezenţe în tricoul lui Chelsea, perioadă în care a marcat a marcat 6 goluri şi a oferit 15 pase decisive.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” Vezi toate știrile
Citește și