Închide meniul

OFICIAL | Mateo Kovacic, primul transfer făcut de Manchester City după câştigarea Champions League. Câţi bani au plătit cetăţenii

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iunie 2023, 21:29

OFICIAL | Mateo Kovacic, primul transfer făcut de Manchester City după câştigarea Champions League. Câţi bani au plătit cetăţenii

Mateo Kovacic, primul transfer făcut de Manchester City după câştigarea Champions League

Mateo Kovacic a semnat cu Manchester City / mancity.com

Mateo Kovacic este primul transfer făcut de Manchester City după câştigarea UEFA Champions League. Mijlocaşul croat în vârstă de 29 de ani a semnat cu campioana Angliei şi a fost prezentat oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola a insistat pentru jucătorul cu o cotă de piaţă de 38 de milioane de euro. Acesta a părăsit-o pe Chelsea după patru ani petrecuţi pe Stamford Bridge, perioadă în care a câştigat Liga Campionilor şi Europa League.

Mateo Kovacic, primul transfer făcut de Manchester City după câştigarea Champions League

Potrivit lui Fabrizio Romano, Chelsea a primit în schimbul lui Kovacic 25 de milioane de lire sterline. La această sumă se pot adăuga alte 5 milioane de lire sterline sub formă de bonusuri. Croatul a semnat un contract valabil până în 2027.

Este o mişcare genială pentru mine! Oricine a urmărit această echipă, sub comanda lui Pep Guardiola, ştie cât de bună este. Pentru mine, Manchester City este cea mai bună din lume!

Reclamă

A semna cu City este un adevărat vis îndeplinit pentru orice jucător. M-am bucurat de ani frumoși la Chelsea, dar acum este timpul să întorc o nouă pagină şi să continui să câştig„, a declarat Mateo Kovacic pentru site-ul oficial.

Txiki Begiristain, unul dintre oficialii „cetăţenilor”, a dezvăluit că se dorea de mult transferul lui Kovacic pe Etihad.

Poate să joace ca 6 sau 8, are experiență suficientă la echipe de top și înțelege Premier League. A fost o decizie foarte simplă să-l aducem la City, pentru că are calitățile tactice și tehnice pe care le căutăm la un mijlocaș.

Reclamă 4 / 0/3

Este un jucător pe care l-am monitorizat de foarte mult timp și am fost impresionați de fiecare dată când l-am urmărit.

Sunt încântat că este aici. Acesta este o transfer grozav pentru acest club și sunt foarte încântat să văd ce poate face cu Pep și cu restul echipei noastre„, a declarat directorul sportiv al lui City.

Kovacic a adunat 221 de prezenţe în tricoul lui Chelsea, perioadă în care a marcat a marcat 6 goluri şi a oferit 15 pase decisive.

Pep Guardiola, anunţ despre varianta Mbappe la Manchester City

Pep Guardiola a vorbit despre varianta Mbappe la Manchester City. Întrebat la un eveniment dacă sunt şanse ca formaţia de pe Etihad să îl aducă pe starul francez, Guardiola le-a spus reporterilor că nu se pune problema, deoarece toată lumea ştie unde vrea Mbappe să meargă.

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în iunie 2024, dar atacantul de 24 de ani a anunţat deja conducerea clubului parizian că nu vrea să semneze prelungirea contractului.

Prezent la Puma Legends Trophy, antrenorul lui Manchester City a fost întrebat despre posibilitatea ca Mbappe să ajungă la câştigătoarea triplei Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor. Antrenorul spaniol a declarat că echipa sa nu va intra în cursa pentru semnătura lui Mbappe deoarece toată lumea ştie unde vrea francezul să ajungă, făcând referire la zvonurile legate de posibilitatea ca acesta să ajungă la Real Madrid.

Nu îl vom semna pe Mbappe, nu va ajunge la Manchester City. Ştiţi cu toţii unde vrea să meargă”, a declarat Pep Guardiola, citat de marca.com.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și