Închide meniul

CFR Cluj s-a înţeles cu Vasile Mogoş! Fundaşul lasă Italia pentru a juca în România

Alex Masgras Publicat: 3 iulie 2023, 19:14

Reclamă
CFR Cluj s-a înţeles cu Vasile Mogoş! Fundaşul lasă Italia pentru a juca în România

CFR Cluj s-a înţeles cu Vasile Mogoş

Vasile Mogoş, în Armenia - România / Profimedia

CFR Cluj s-a înţeles cu Vasile Mogoş! Fundaşul român de 30 de ani care a evoluat toată cariera în Italia este foarte aproape de transferul în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Mogoş evoluează în prezent la Crotone, formţie din Serie C cu care mai are contract până în iunie 2024, dar este foarte aproape de transferul la fosta campioană a României.

CFR Cluj s-a înţeles cu Vasile Mogoş! Fundaşul lasă Italia pentru a juca în România

Potrivit fanatik.ro, Vasile Mogoş s-a înţeles cu CFR Cluj asupra detaliilor contractuale şi urmează să efectueze vizita medicală zilele următoare. Dacă totul este în regulă, Mogoş va semna cu formaţia din Gruia un contract valabil pentru următoarele trei sezoane.

Mogoş evoluează pe poziţia de fundaş dreapta, acolo unde CFR Cluj îl are şi pe Cristi Manea, unul dintre titularii de drept ai fostei campioane. În ultimul sezon, Mogoş a fost folosit de Crotone şi pe postul de fundaş stânga. În total, el a adunat 20 de partide pentru echipa din Serie C şi a marcat 3 goluri. Potrivit transfermarkt.com, Mogoş este cotat la 350.000 de euro.

În cariera sa, Mogoş a mai evoluat la Real Vicenza, Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli, Cremonese, Cheivo şi Crotone, toate în Italia. În noiembrie 2019, el a debutat la echipa naţională a României, într-un meci contra Suediei din preliminariile EURO 2020. În total, Mogoş a îmbrăcat de patru ori tricoul echipei naţionale a României, ultima oară în martie 2021, în înfrângerea din Armenia, scor 2-3, din preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar.

Reclamă

Andrea Mandorlini continuă curăţenia de vară la CFR Cluj!

Andrea Mandorlini continuă curăţenia de vară la CFR Cluj! Formaţia ardeleană s-a despărţit de un alt membru al staff-ului, Cristian Moldovan, după ce Alin Minteuan părăsise deja echipa.

Cristian Moldovan era antrenorul cu portarii al lui CFR Cluj. Echipa care s-a clasat pe locul 3 în sezonul precedent a renunţat, recent, la mai mulţi jucători: Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger, Karlo Brucic, Christopher Braun, Ze Gomes, Mihai Bordeianu şi Adrian Gîdea.

„Mulțumim pentru tot, Cristi Moldovan! Clubul CFR 1907 Cluj anunță încetarea colaborării cu antrenorul de portari Cristi Moldovan, al cărui contract a ajuns la final. Îți mulțumim, Cristi, pentru toată munca depusă la CFR Cluj în ultimii ani și îți dorim multă baftă în carieră!”, a transmis gruparea ardeleană, pe contul ei de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” Vezi toate știrile
Citește și