Închide meniul

CFR Cluj s-a înţeles cu Vasile Mogoş! Fundaşul lasă Italia pentru a juca în România

Alex Masgras Publicat: 3 iulie 2023, 19:14

Reclamă
CFR Cluj s-a înţeles cu Vasile Mogoş! Fundaşul lasă Italia pentru a juca în România

CFR Cluj s-a înţeles cu Vasile Mogoş

Vasile Mogoş, în Armenia - România / Profimedia

CFR Cluj s-a înţeles cu Vasile Mogoş! Fundaşul român de 30 de ani care a evoluat toată cariera în Italia este foarte aproape de transferul în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Mogoş evoluează în prezent la Crotone, formţie din Serie C cu care mai are contract până în iunie 2024, dar este foarte aproape de transferul la fosta campioană a României.

CFR Cluj s-a înţeles cu Vasile Mogoş! Fundaşul lasă Italia pentru a juca în România

Potrivit fanatik.ro, Vasile Mogoş s-a înţeles cu CFR Cluj asupra detaliilor contractuale şi urmează să efectueze vizita medicală zilele următoare. Dacă totul este în regulă, Mogoş va semna cu formaţia din Gruia un contract valabil pentru următoarele trei sezoane.

Mogoş evoluează pe poziţia de fundaş dreapta, acolo unde CFR Cluj îl are şi pe Cristi Manea, unul dintre titularii de drept ai fostei campioane. În ultimul sezon, Mogoş a fost folosit de Crotone şi pe postul de fundaş stânga. În total, el a adunat 20 de partide pentru echipa din Serie C şi a marcat 3 goluri. Potrivit transfermarkt.com, Mogoş este cotat la 350.000 de euro.

În cariera sa, Mogoş a mai evoluat la Real Vicenza, Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli, Cremonese, Cheivo şi Crotone, toate în Italia. În noiembrie 2019, el a debutat la echipa naţională a României, într-un meci contra Suediei din preliminariile EURO 2020. În total, Mogoş a îmbrăcat de patru ori tricoul echipei naţionale a României, ultima oară în martie 2021, în înfrângerea din Armenia, scor 2-3, din preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar.

Reclamă

Andrea Mandorlini continuă curăţenia de vară la CFR Cluj!

Andrea Mandorlini continuă curăţenia de vară la CFR Cluj! Formaţia ardeleană s-a despărţit de un alt membru al staff-ului, Cristian Moldovan, după ce Alin Minteuan părăsise deja echipa.

Cristian Moldovan era antrenorul cu portarii al lui CFR Cluj. Echipa care s-a clasat pe locul 3 în sezonul precedent a renunţat, recent, la mai mulţi jucători: Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger, Karlo Brucic, Christopher Braun, Ze Gomes, Mihai Bordeianu şi Adrian Gîdea.

„Mulțumim pentru tot, Cristi Moldovan! Clubul CFR 1907 Cluj anunță încetarea colaborării cu antrenorul de portari Cristi Moldovan, al cărui contract a ajuns la final. Îți mulțumim, Cristi, pentru toată munca depusă la CFR Cluj în ultimii ani și îți dorim multă baftă în carieră!”, a transmis gruparea ardeleană, pe contul ei de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și