Închide meniul

Ciprian Marica, dezvăluiri despre noul stadion al lui Farul Constanţa: „În curând va începe demolarea”

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2023, 9:25

Reclamă
Ciprian Marica, dezvăluiri despre noul stadion al lui Farul Constanţa: „În curând va începe demolarea

Ciprian Marica, dezvăluiri despre noul stadion al lui Farul Constanţa

Jucătorii de la Farul Constanţa sărbătoresc marcarea unui gol / Hepta

Ciprian Marica a făcut dezvăluiri despre noul stadion al lui Farul Constanţa. Demolarea actualei arene va începe curând, iar în locul ei va fi construită una nouă, cu o capacitate de 18.000 de locuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noua arenă pe care va evolua campioana României va avea costuri de peste 80 de milioane de euro, iar aceasta va putea găzdui partide din competiţii europene de prim rang, precum Liga Campionilor sau Campionatul European.

Ciprian Marica, dezvăluiri despre noul stadion al lui Farul Constanţa

„În curând va începe demolarea, am intrat în linie dreaptă. Primăria Constanța a susținut acest demers, însă au existat niște diferențe de prețuri, de la adjudecarea licitației și până la execuție a durat ceva, aproape doi ani.

Pe această cale mulțumim autorităților din Constanța, care au înțeles cât de important este ca acest oraș să aibă un stadion și Farul să joace pe un stadion nou. Primăria a susținut cu peste 55 de milioane de lei construcția stadionului”, a spus Marica, citat de prosport.ro.

Pe ce stadion va juca Farul, dacă va ajunge în turul trei preliminar din Champions League

S-a aflat pe ce stadion va juca Farul, dacă va ajunge în turul trei preliminar din Champions League. Vicepreședintele trupei campioanei a dezvăluit faptul că trupa lui Gică Hagi va evolua pe arena „Arcul de Triumf”, în cazul în care va ajunge la un singur pas de play-off-ul celei mai importante competiții inter-cluburi din Europa.

Reclamă

Farul se va duela cu Sheriff Tiraspol în primul tur preliminar din Champions Leaguea. Dacă va trece de campioana Republicii Moldova, campionii vor da piept cu învingătoarea duelului Hamrun Spartans – Maccabi Haifa.

Farul a ales ca meciul cu Sheriff Tiraspol să-l dispute pe stadionul de casă de la Ovidiu. La fel va proceda și în cazul în care se va califica în turul doi, însă lucrurile se vor schimba din turul trei.

Tibi Kurt, oficialul celor de la Farul, a dezvăluit că echipa va juca pe arena „Arcul de Triumf”, în cazul în care se va califica în turul al treilea. Stadion din București a fost preferat și de cei de la Dinamo, pentru meciurile din sezonul trecut de Liga a 2-a. De asemenea, și FCSB ia în calcul această variantă, după ce Arena Națională va fi ocupată la începutul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
Vezi toate știrile
Citește și