Închide meniul

Pe ce stadion va juca Farul, dacă va ajunge în turul trei preliminar din Champions League! Varianta-surpriză luată în calcul

Viviana Moraru Publicat: 30 iunie 2023, 14:02

Reclamă
Pe ce stadion va juca Farul, dacă va ajunge în turul trei preliminar din Champions League! Varianta-surpriză luată în calcul

Eroul lui Hagi cu Sepsi, discurs sincer:

Jucătorii de la Farul, în timpul unui meci / Profimediaimages

S-a aflat pe ce stadion va juca Farul, dacă va ajunge în turul trei preliminar din Champions League. Vicepreședintele trupei campioanei a dezvăluit faptul că trupa lui Gică Hagi va evolua pe arena „Arcul de Triumf”, în cazul în care va ajunge la un singur pas de play-off-ul celei mai importante competiții inter-cluburi din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul se va duela cu Sheriff Tiraspol în primul tur preliminar din Champions Leaguea. Dacă va trece de campioana Republicii Moldova, campionii vor da piept cu învingătoarea duelului Hamrun Spartans – Maccabi Haifa.

Pe ce stadion va juca Farul, dacă va ajunge în turul trei preliminar din Champions League

Farul a ales ca meciul cu Sheriff Tiraspol să-l dispute pe stadionul de casă de la Ovidiu. La fel va proceda și în cazul în care se va califica în turul doi, însă lucrurile se vor schimba din turul trei.

Tibi Kurt, oficialul celor de la Farul, a dezvăluit că echipa va juca pe arena „Arcul de Triumf”, în cazul în care se va califica în turul al treilea. Stadion din București a fost preferat și de cei de la Dinamo, pentru meciurile din sezonul trecut de Liga a 2-a. De asemenea, și FCSB ia în calcul această variantă, după ce Arena Națională va fi ocupată la începutul sezonului.

„Eu rămân cu imaginea din Piața Ovidiu, a fost o mare mândrie să văd atâta lume în piață venită să ne susțină. Toate abonamentele aproape au fost vândute pentru sezonul următor și îi așteptăm în continuare pe fani alături de noi.

Reclamă

Cei care și-au luat deja abonamente vor putea, în caz de calificare, să vină și la al doilea tur preliminar din Champions League care se va disputa tot la Ovidiu. După aceea, dacă vom ajunge în turul 3, probabil că vom juca pe stadionul Arcul de Triumf. Suntem încrezători în șansele noastre și vom încerca să trecem mai departe. Nu va fi ușor, însă suntem încrezători”, a declarat Tibi Kurt, conform republicaonline.ro.

Farul Constanța a pierdut primul amical al verii

Farul Constanța a pierdut primul amical al verii. Campioana României a fost învinsă de polonezii de la Pogon Szczecin, cu scorul de 1-2, după o partidă în care „marinarii” au fost dominați de către locul 4 din prima ligă poloneză.

Echipa lui Gică Hagi se află în cantonament, în Polonia. Pentru clubul de la malul mării urmează testele cu formația cehă Ostrava și cu Warta Poznan. În prima etapă din Liga 1, Farul o va întâlni pe Sepsi OSK.

Reclamă 4 / 0/3

Marinarii au debutat cu stângul în cantonamentul din Polonia. Jucătorii de la Pogon au reușit să marcheze în minutul 26 al partidei, după un contraatac reușit, care i-a prins pe nepregătite pe elevii lui Hagi. A marcat Marcel Wedrychowski, după un șut ușor deviat.

Farul a egalat în minutul 30, prin golul marcat de Rivaldinho. Brazilianul a primit o pasă excelentă din partea lui Enes Sali și a punctat, fără emoții, în poarta lui Dante Stipica.

Scorul final a fost stabilit înainte de pauză, atunci când polonezii au marcat, în urma unei faze fixe. Golul a fost încasat după ce Aioani a ieșit greșit la o centrare din corner. A marcat Benedikt Zech, cu capul, în minutul 40.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și