Închide meniul

Ianis Hagi, aproape de a pleca de la Rangers: „A fost o mare eroare! Acum doar se complică situaţia!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 iulie 2023, 21:15

Reclamă
Ianis Hagi, aproape de a pleca de la Rangers: „A fost o mare eroare! Acum doar se complică situaţia!

Ianis Hagi, tot mai aproape de a pleca de la Rangers

Profimediaimages

Ianis Hagi este tot mai aproape de a pleca de la Rangers. Asta susţin jurnaliştii de la Ibrox Noise, care susţin că a fost o eroare faptul că i-au prelungit contractul lui Ianis Hagi într-un moment în care acesta nu era total refăcut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi şi-a prelungit contractul cu Rangers la finalul anului trecut până în 2026, într-o perioadă în care internaţionalul român era accidentat.

Ianis Hagi, aproape de a pleca de la Rangers

Rangers este pregătită să îl vândă în actualul mercato, deși abia i-a reînnoit angajamentul în luna decembrie, contractul încheindu-se pe 30 iunie 2026. Are și el nevoie de o nouă provocare. A fost o mare eroare ca Rangers să îi ofere prelungirea acordului într-o perioadă în care era la mile distanță de a fi recuperat complet.

Dacă Ianis ar fi fost în formă, iar Rangers ar fi încasat o sumă între 8 și 10 milioane de lire sterline în schimbul său, ar fi fost o mișcare bună. Însă acele vremuri s-au dus de mult și acum doar se complică situația. E de văzut ce oferte vor veni cu adevărat pentru el„, au scris scoţienii de la Ibrox Noise.

Ianis Hagi poate ajunge în Serie A! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport

Ianis Hagi poate ajunge în Serie A. Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport au anunţat că internaţional român ar putea ajunge la Lecce, sub formă de împrumut. Ianis Hagi poate pleca de la Rangers în această vară. Italienii susţine că antrenorul celor de la Lecce, Roberto D’Aversa îl consideră pe român o piesă importantă în sistemul pe care vrea să îl implementeze la echipă.

Reclamă

Ianis Hagi reprezintă unul dintre obiectivele celor de la Lecce. Tânărul român va fi inclus, cu siguranță, în sistemul lui Roberto D’Aversa, 4-3-3„, au scris cei de la Gazzetta dello Sport.

Salariul lui Ianis Hagi a fost făcut public. Fotbalistul câștigă o sumă impresionantă

Salariul mijlocașului român a fost făcut public de către jurnaliștii din Scoția. Potrivit acestora, internaționalul câștigă suma de 1,092,000 de lire sterline pe an. Conform sursei menționate anterior, cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Rangers este Connor Goldson, care încasează suma de 1.924.000 de lire sterline pe sezon.

În sezonul trecut, mijlocașul român a jucat în 11 partide și a reușit să marcheze de 4 ori. Chiar dacă a jucat foarte puțin pentru echipa de pe Ibrox Stadium, Ianis a fost convocat de către Edi Iordănescu la echipa națională, pentru acțiunea din luna iunie. În cadrul acestei acțiuni, România a obținut două remize, cu Kosovo, 0-0 și cu Elveția, 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta a fost folosit de către Edi Iordănescu în ambele partide. Ianis a jucat 5 minute cu Kosovo și 56 de minute cu Elveția. În partida de la Lucerna mijlocașul nu a ieșit prea mult în evidență și a fost schimbat cu Valentin Mihăilă, care a reușit să întoarcă soarta meciului, de la 2-0 pentru elvețieni, la 2-2.

În prezent, Ianis Hagi este cotat la 4 milioane de euro, de către site-ul de specialitate Transfermarkt. În cariera sa, mijlocașul a mai jucat pentru Viitorul Constanța, Fiorentina, și KRC Genk.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:20 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Acum se decide campioana Angliei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și