Închide meniul

Ianis Hagi, aproape de a pleca de la Rangers: „A fost o mare eroare! Acum doar se complică situaţia!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 iulie 2023, 21:15

Reclamă
Ianis Hagi, aproape de a pleca de la Rangers: „A fost o mare eroare! Acum doar se complică situaţia!

Ianis Hagi, tot mai aproape de a pleca de la Rangers

Profimediaimages

Ianis Hagi este tot mai aproape de a pleca de la Rangers. Asta susţin jurnaliştii de la Ibrox Noise, care susţin că a fost o eroare faptul că i-au prelungit contractul lui Ianis Hagi într-un moment în care acesta nu era total refăcut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi şi-a prelungit contractul cu Rangers la finalul anului trecut până în 2026, într-o perioadă în care internaţionalul român era accidentat.

Ianis Hagi, aproape de a pleca de la Rangers

Rangers este pregătită să îl vândă în actualul mercato, deși abia i-a reînnoit angajamentul în luna decembrie, contractul încheindu-se pe 30 iunie 2026. Are și el nevoie de o nouă provocare. A fost o mare eroare ca Rangers să îi ofere prelungirea acordului într-o perioadă în care era la mile distanță de a fi recuperat complet.

Dacă Ianis ar fi fost în formă, iar Rangers ar fi încasat o sumă între 8 și 10 milioane de lire sterline în schimbul său, ar fi fost o mișcare bună. Însă acele vremuri s-au dus de mult și acum doar se complică situația. E de văzut ce oferte vor veni cu adevărat pentru el„, au scris scoţienii de la Ibrox Noise.

Ianis Hagi poate ajunge în Serie A! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport

Ianis Hagi poate ajunge în Serie A. Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport au anunţat că internaţional român ar putea ajunge la Lecce, sub formă de împrumut. Ianis Hagi poate pleca de la Rangers în această vară. Italienii susţine că antrenorul celor de la Lecce, Roberto D’Aversa îl consideră pe român o piesă importantă în sistemul pe care vrea să îl implementeze la echipă.

Reclamă

Ianis Hagi reprezintă unul dintre obiectivele celor de la Lecce. Tânărul român va fi inclus, cu siguranță, în sistemul lui Roberto D’Aversa, 4-3-3„, au scris cei de la Gazzetta dello Sport.

Salariul lui Ianis Hagi a fost făcut public. Fotbalistul câștigă o sumă impresionantă

Salariul mijlocașului român a fost făcut public de către jurnaliștii din Scoția. Potrivit acestora, internaționalul câștigă suma de 1,092,000 de lire sterline pe an. Conform sursei menționate anterior, cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Rangers este Connor Goldson, care încasează suma de 1.924.000 de lire sterline pe sezon.

În sezonul trecut, mijlocașul român a jucat în 11 partide și a reușit să marcheze de 4 ori. Chiar dacă a jucat foarte puțin pentru echipa de pe Ibrox Stadium, Ianis a fost convocat de către Edi Iordănescu la echipa națională, pentru acțiunea din luna iunie. În cadrul acestei acțiuni, România a obținut două remize, cu Kosovo, 0-0 și cu Elveția, 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta a fost folosit de către Edi Iordănescu în ambele partide. Ianis a jucat 5 minute cu Kosovo și 56 de minute cu Elveția. În partida de la Lucerna mijlocașul nu a ieșit prea mult în evidență și a fost schimbat cu Valentin Mihăilă, care a reușit să întoarcă soarta meciului, de la 2-0 pentru elvețieni, la 2-2.

În prezent, Ianis Hagi este cotat la 4 milioane de euro, de către site-ul de specialitate Transfermarkt. În cariera sa, mijlocașul a mai jucat pentru Viitorul Constanța, Fiorentina, și KRC Genk.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și