Închide meniul

Kosovo – România LIVE VIDEO | Ianis Hagi ştie cum se poate califica naţionala la EURO 2024: „Va veni momentul nostru!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 iunie 2023, 16:38

Kosovo – România LIVE VIDEO | Ianis Hagi ştie cum se poate califica naţionala la EURO 2024: „Va veni momentul nostru!

Kosovo - România LIVE VIDEO | Ianis Hagi ştie cum se poate califica naţionala la EURO 2024

Ianis Hagi, în timpul unui interviu/ FRF TV

Kosovo – România LIVE VIDEO | Ianis Hagi ştie cum se poate califica naţionala la EURO 2024. Internaţionalul român este încrezător înaintea „dublei” din această lună, cu Kosovo şi Elveţia, mărturisind că „tricolorii” pot continua parcursul bun început în luna martie, după victoriile cu Andorra şi Belarus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kosovo – România, duelul din preliminariile EURO 2024, va fi exclusiv pe Antena 1, şi în AntenaPLAY, vineri, 16 iunie, de la ora 21:45.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Ianis Hagi ştie cum se poate califica naţionala la EURO 2024

Ianis Hagi a declarat că îşi cunoaşte majoritatea colegilor de la echipa naţională, încă de la vârsta de 11 ani. Fiul „Regelui” a declarat că se simte foarte bine, din punct devedere mental şi fizic, după ce a revent la echipa naţională, după mai bine de un an de absenţă.

Mijlocaşul lui Rangers a mai declarat că pentru a obţine biletele pentru EURO 2024, „tricolorii” trebuie să facă zece meciuri extrem de solide, în preliminarii. Ianis Hagi a mai spus că pentru el, calificarea la un turneu final alături de naţională, reprezintă un sentiment aparte.

„Sunt mândru că am revenit, e clar sentimentul de responsabilitate așa cum ai de fiecare dată când faci parte din acest lot, dintr-o calificare foarte importantă, mai ales la început când speranțele sunt foarte mari, mă simt foarte bine mental, fizic, sunt pregătit pentru orice situație și să dau 100% pentru echipa națională, cum o fac de fiecare dată.

Reclamă

Am apucat să discutăm (n.r. cu Edward Iordănescu), chiar dacă va rămâne între mine și el discuția, ideea în general așa cum a fost transmisă public și în martie, de unitate, suntem toți împreună, avem același obiectiv, acela de a ne califica la Campionatul European. De fiecare dată când nu am putut face parte din lot în ultimul an a fost dificil să mă uit la televizor, în martie au făcut o treabă foarte bună colegii mei, au reușit să înceapă cu dreptul această campanie, șase puncte din șase, e foarte bine.

Ianis Hagi: „Ştiu sentimentul de a te califica!”

Știu că se vor analiza mereu micile detalii la început de campanie, cum jucăm, cât jucăm, cât am dominat, important e să începi orice campanie cu șase puncte, moralul va fi mereu mai pozitiv, încrederea mai bună. Ca să ajungem la Euro trebuie să jucăm 10 meciuri foarte bine, sper să continuăm și în iunie cum am încheiat campania din martie.

Dacă reușim să avem două victorii ne vom bate acolo sus clar, dar nu e corect să vorbim dinainte. Să ne concentrăm pe primul meci, pe antrenamentele până ajungem la meciul cu Kosovo, de fapt, avem mai mult timp decât de obicei, sunt aproape 10 zile până la meci. Avem timp să ne pregătim mai mult împreună, suntem toți aici, pregătiți, asta e cel mai important față de alte acțiuni unde jucători vin poate și cu două zile înainte de meci.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. două calificări la EURO U21, ce ar însemna pentru tine o campanie încununată cu succes) O mândrie, în primul rând, extraordinară, știu sentimentul de a te califica la Campionate Europene, nu se compară cu nicio victorie la nicio echipă de club, niciun trofeu, e o senzație unică, vreau să o trăiesc cât mai repede.

Sigur că sunt încrezător, e ca în anii trecuți, la tineret apoi la echipa mare, e sentimentul meu, am spus-o public mereu, mă cunosc cu colegii de aici și cu majoritatea de aici de la 11-12 ani, știu cu cine ies pe teren și nu am niciun dubiu că va veni momentul nostru”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu pentru FRF TV.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și