Închide meniul
VIDEO

Denis Alibec a revenit din vacanţă şi a vorbit despre întâlnirea cu Kevin De Bruyne. „I-ai lansat vreo provocare?”. Ce a răspuns

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iulie 2023, 19:47

Reclamă
Denis Alibec a revenit din vacanţă şi a vorbit despre întâlnirea cu Kevin De Bruyne. „I-ai lansat vreo provocare?. Ce a răspuns

Denis Alibec, asaltat cu mesaje în ziua în care împlineşte 33 de ani

Denis Alibec, alături de Kevin De Bruyne / Colaj Instagram

Denis Alibec a revenit din vacanţă şi a vorbit despre întâlnirea cu Kevin De Bruyne. Atacantul lui Gică Hagi de la Farul s-a relaxat la Cannes, alături de Ianis Hagi şi Tudor Băluţă. Imaginea făcută de Alibec, alături de starul lui Manchester City, s-a viralizat pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec este fericit să s-a văzut cu starul lui Pep Guardiola care a reuşit „tripla”: Champions League, Premier League şi Cupa Angliei. S-ar putea duela şi pe teren, în cazul în care Farul ajunge în grupele Ligii Campionilor.

Denis Alibec a revenit din vacanţă şi a vorbit despre întâlnirea cu Kevin De Bruyne

(Te-ai întâlnit în vacanţă cu Kevin De Bruyne, i-ai lansat vreo provocare, o confruntare în Liga Campionilor?) El este la un nivel prea mare pentru noi, ca să zic aşa. Ne-am întâlnit acolo şi a fost o bucurie pentru mine” a dezvăluit golgheterul Farului, într-un interviu pentru pagina de Facebook a clubului.

Alibec a fost desemnat jucătorul sezonului 2022-2023 din Liga 1 şi a primit premiul. Poate debuta în noul sezon cu un trofeu. Farul se duelează cu Sepsi pentru Supercupa României sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă

Chiar îmi era dor să revin pe teren, să îmi vad noii colegi. Suntem şi vreo 36, cred, dar este bine pentru că Mister are de unde alege. Sperăm ca şi anul acesta să fim campioni. Eu sunt gata de luptă.

Când joci cu o cupă pe masă, e un meci foarte important şi sperăm să venim cu cupa acasă. Acum este cum a vrut Mister, să jucăm la trei zile şi să demonstrăm că putem să facem lucrul acesta. Visul nostru este să ajungem în grupele Champions League. Forza Farul„, a declarat Denis Alibec.

Denis Alibec, întâlnire de „gradul zero” cu Kevin De Bruyne: „Campionii”

Aflat la Cannes, atacantul Farului a dat nas în nas cu De Bruyne. Câștigător al titlului în România, Alibec a postat imaginile pe contul său de Instagram. „Campionii” a fost descrierea pusă de internaționalul român.

Reclamă

Postarea s-a viralizat imediat și a aduna comentarii savuroase. „După țoale, TU joci la Manchester City„, i-a scris Claudiu Belu. „Ești 5 clase peste Grealish, să moară Ybrahim dacă te mint„, a comentat și Cristian Daminuță.

Ilie Dumitrescu a subliniat faptul că Denis Alibec are o condiţie fizică excelentă, motiv pentru care purta cămaşa descheiată în momentul în care s-a fotografiat alături de starul lui Manchester City, Kevin de Bruyne.

„Mister” a mai declarat că, în trecut, atunci când nu traversa o formă fizică bună, Denis Alibec obişnuia să poarte tricouri largi. Totul s-a schimbat acum însă, după ce atacantul de 32 de ani a slăbit.

Sunt în ’good shape’ toți trei. Nici Alibec nu are probleme. Dacă și-a permis să stea cu cămașa deschisă în poza aia (n.red. cu Kevin de Bruyne)… Înainte juca cu tricoul ăla mai larg, acum se expune. Arată foarte bine acum Alibec.

Arată bine, ce vorbim. Arată foarte bine. Eu nu îl vedeam să își expună fizicul în trecut. E altă persoană”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:11

Octavian Popescu a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol după mai bine de un an! Execuţie superbă în FCSB – Gloria Buzău

21:59

LIVE SCORERangers – St. Johnstone 0-0. Ianis Hagi, pentru prima oară în lot în acest sezon

21:48

VIDEOAlexandru Maxim, „eroul” lui Gaziantep în duelul „de foc” cu Beşiktaş! Românul a dat lovitura în prelungiri

21:38

Gigi Becali nu a mai rezistat şi a făcut prima schimbare în minutul 29 al partidei cu Gloria Buzău

21:30

Fază controversată în FCSB – Gloria Buzău! Sebastian Colţescu a dictat penalty, dar VAR-ul a întors faza

21:29

„Poate îşi dă demisia!” Primele reacţii după discursul lui Marius Şumudică de la Botoşani: „Nu prea se vede diferenţa”

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!”
Citește și