Închide meniul
Foto

Denis Alibec, întâlnire de „gradul zero” cu Kevin De Bruyne: „Campionii”. Imagini virale de la Cannes

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iunie 2023, 23:25 / Actualizat: 25 iunie 2023, 0:32

Reclamă
Denis Alibec, întâlnire de „gradul zero” cu Kevin De Bruyne: „Campionii”. Imagini virale de la Cannes

Denis Alibec, asaltat cu mesaje în ziua în care împlineşte 33 de ani

Denis Alibec, alături de Kevin De Bruyne / Colaj Instagram

Denis Alibec a avut o întâlnire de „gradul zero” cu Kevin De Bruyne, starul lui Manchester City. Intrat în vacanță după „dubla” naționalei României cu Kosovo și Elveția, atacantul în vârstă de 32 de ani se relaxează alături de Ianis Hagi și Tudor Băluță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat la Cannes, Alibec a dat nas în nas cu mijlocașul care a reușit tripla alături de Pep Guardiola și Erling Haaland. S-a fotografiat alături de belgianul Kevin de Bruyne, cel care a câștigat Premier League, Champions League și Cupa Angliei.

Denis Alibec, întâlnire de „gradul zero” cu Kevin De Bruyne

Câștigător al titlului în România, cu Farul, Alibec a postat imaginile pe contul său de Instagram. „Campionii” a fost descrierea pusă de internaționalul român.

View this post on Instagram


A post shared by Denis Alibec (@alibecdenis)

Reclamă

Postarea s-a viralizat imediat și a aduna comentarii savuroase. „După țoale, TU joci la Manchester City„, i-a scris Claudiu Belu. „Ești 5 clase peste Grealish, să moară Ybrahim dacă te mint„, a comentat și Cristian Daminuță.

Ianis Hagi, vacanţă de lux după ce s-a logodit cu Elena Tănase

Ianis Hagi a plecat într-o vacanţă de lux, după ce s-a logodit cu Elena Tănase. Fiul „Regelui” a ales o destinaţie de cinci stele şi se relaxează alături de coechipierul său de la echipa naţională, Denis Alibec.

Chiar dacă Farul a început pregătirile pentru startul preliminariilor Champions League, Alibec încă se bucură de câteva zile libere. A jucat în „dubla” României cu Kosovo şi Elveţia şi se va alătura mai târziu lotului campioanei României.

Reclamă 4 / 0/3

Alibec este la Saint-Tropez şi a postat mai multe imagini din vacanţă. Lui i s-a alăturat şi Ianis Hagi, cel care tocmai şi-a cerut iubita în căsătorie la Paris. S-a logodit cu Elena Tănase, studenta de origine aromână care este de o frumuseţe ieşită din comun.

În fotografiile postate de Alibec la piscină apare şi Ianis Hagi. Cei doi se amuză copios, iar imaginea a fost redistribuită pe reţelele sociale de mijlocaşul lui Rangers.

Gigi Becali visează să-l transfere pe Denis Alibec de la Farul

Denis Alibec a impresionat la Farul, în sezonul recent încheiat. Atacantul de 32 de ani a fost revitalizat de Gică Hagi, reuşind să marcheze 14 goluri, în stagiunea în care constănţenii au devenit campioni.

Gigi Becali este impresionat de doi jucători de la Farul, Andrei Borza şi Denis Alibec. Patronul de la FCSB este conştient că îi va fi greu să îi transfere pe cei doi, mai ales că atacantul de 32 de ani are şi o clauză specială în contractul său, aceea care stipulează faptul că poate pleca doar în străinătate de la trupa lui Gică Hagi.

(N.r. transferaţi de la Farul) Pe cine? Doi jucători aş lua de la Farul, Borza şi Alibec. Dar nu pot să-l mai iau pe Alibec, are clauză.

Nu mai e acelaşi Alibec, e o altă versiune a lui. Să zicem că-l luăm pe Borza, ipotetic vorbind. Dar funcţionează la noi? Nu vezi că toţi pe care i-am luat de la Hagi, nu au jucat la noi”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și