Închide meniul
Video

Florinel Coman, cel mai în formă jucător de la FCSB! A înscris şi în amicalul cu PAOK Salonic

Alex Masgras Publicat: 5 iulie 2023, 20:16

Reclamă

Florinel Coman, cel mai în formă jucător de la FCSB

Florinel Coman, după golul marcat în meciul cu PAOK / Captură Antena Sport

Florinel Coman este cel mai în formă jucător de la FCSB! Vicecampioana României joacă al doilea amical al verii din Olanda contra echipei lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman a deschis scorul în minutul 22 al partidei amicale din Olanda, cu un şut frumos, la colţul lung, din interiorul careului.

Florinel Coman, cel mai în formă jucător de la FCSB! A înscris şi în amicalul cu PAOK Salonic

Florinel Coman rămâne şi perioada de pregătire cel mai în formă jucător al celor de la FCSB. După un final de sezon foarte bun, el a înscris şi în amicalul roş-albaştrilor cu Anderlecht, pierdut cu 2-5. Coman a înscris în ambele meciuri de pregătire ale roş-albaştrilor din această vară.

Sezonul trecut, Coman a înscris 10 goluri pentru FCSB, iar 4 dintre acestea au fost marcate în play-off.

Florinel Coman este şeful din teren la FCSB

Florinel Coman este şeful din teren la FCSB! „Mbappe din România” face spectacol în cantonamentul din Olanda şi „rupe” plasele la antrenamente. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru AntenaSport, Adrian Şut a dezvăluit că atmosfera din lot este una excelentă.

Reclamă

Florinel Coman este liderul FCSB-ului în drumul spre titlul aşteptat din 2015. El e primul şi cu haltera în braţe, şi la fotbalul-fantezie, pe care Mihai Pintilii îl propune la FCSB. Coman e gata să-l întreacă pe Compagno la goluri marcate.

A plouat cu găleata la antrenamentul FCSB-ului din Olanda. Jucătorii au fost împărţiţi în doua echipe, iar Alex Băluţă şi „Mbappe” Coman s-au întrecut în goluri.

„Cred că este un lider mai vocal (n.r. Florinel Coman), dar căpitanul nostru este Darius Olaru. Este normal să fie câţiva lideri, dar cred că împreună putem să facem totul.

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt bisericuţe! Am format un grup şi ne înţelegem foarte bine cu toţii. Când eşti la Steaua (n.r. FCSB) nu poţi să te gândeşti decât să câştigi titlul şi toate trofeele puse în joc„, a declarat Adrian Şut pentru AntenaSport.

„Coman e prea valoros jucător şi e normal că marchezi goluri. Dacă îl ai pe Coman în echipă, nu ai cum să nu marchezi„, spunea Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” Vezi toate știrile
Citește și