Închide meniul
EXCLUSIV

Florinel Coman este şeful din teren la FCSB şi „rupe” plasele la antrenamente. Adrian Şut recunoaşte: „E un lider mai vocal!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iulie 2023, 21:22

Reclamă
Florinel Coman este şeful din teren la FCSB şi „rupe plasele la antrenamente. Adrian Şut recunoaşte: „E un lider mai vocal!

Secretul din spatele formei lui Florinel Coman

Florinel Coman şi Adrian Şut / Profimediaimages

Florinel Coman este şeful din teren la FCSB! „Mbappe din România” face spectacol în cantonamentul din Olanda şi „rupe” plasele la antrenamente. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru AntenaSport, Adrian Şut a dezvăluit că atmosfera din lot este una excelentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman este liderul FCSB-ului în drumul spre titlul aşteptat din 2015. El e primul şi cu haltera în braţe, şi la fotbalul-fantezie, pe care Mihai Pintilii îl propune la FCSB. Coman e gata să-l întreacă pe Compagno la goluri marcate.

Florinel Coman este şeful din teren la FCSB

A plouat cu găleata la antrenamentul FCSB-ului din Olanda. Jucătorii au fost împărţiţi în doua echipe, iar Alex Băluţă şi „Mbappe” Coman s-au întrecut în goluri.

Cred că este un lider mai vocal (n.r. Florinel Coman), dar căpitanul nostru este Darius Olaru. Este normal să fie câţiva lideri, dar cred că împreună putem să facem totul.

Nu sunt bisericuţe! Am format un grup şi ne înţelegem foarte bine cu toţii. Când eşti la Steaua (n.r. FCSB) nu poţi să te gândeşti decât să câştigi titlul şi toate trofeele puse în joc„, a declarat Adrian Şut pentru AntenaSport.

Reclamă

Florinel Coman a marcat în primul amical al roş-albaştrilor din Olanda. A înscris în înfrângerea cu Anderlecht, scor 2-5. Jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro se poate remarca şi în următorul meci test al vicecampioanei României. FCSB se va duela cu PAOK miercuri, de la ora 19:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Coman e prea valoros jucător şi e normal că marchezi goluri. Dacă îl ai pe Coman în echipă, nu ai cum să nu marchezi„, spunea Gigi Becali.

Momente tensionate la amicalul FCSB-ului cu Anderlecht

A fost scandal la amicalul FCSB-ului. Fotbalistul lui Elias Charalambous, Florinel Coman, a provocat furia jucătorilor de la Anderlecht, după un fault dur.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii celor două formații și-au vărsat nervii pe teren, după un început de partidă plin de evenimente. După prima jumătate de oră, scorul era 1-1.

Meciul amical dintre FCSB și Anderlecht a avut parte de evenimente tensionate, din cauza unui fault făcut de Florinel Coman. Fotbalistul a avut o intrare după, din spate, asupra lui Majeed.

Jucătorul belgienilor s-a ridicat rapid și s-a îndreptat amenințător spre Florinel, pe care l-a împins. În momentul respectiv, între fotbaliștii celor două echipe a avut loc o încăierare. În urma acesteia, Coman a fost sancționat cu cartonaș galben.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și