Închide meniul
Video

Florinel Coman, cel mai în formă jucător de la FCSB! A înscris şi în amicalul cu PAOK Salonic

Alex Masgras Publicat: 5 iulie 2023, 20:16

Reclamă

Florinel Coman, cel mai în formă jucător de la FCSB

Florinel Coman, după golul marcat în meciul cu PAOK / Captură Antena Sport

Florinel Coman este cel mai în formă jucător de la FCSB! Vicecampioana României joacă al doilea amical al verii din Olanda contra echipei lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman a deschis scorul în minutul 22 al partidei amicale din Olanda, cu un şut frumos, la colţul lung, din interiorul careului.

Florinel Coman, cel mai în formă jucător de la FCSB! A înscris şi în amicalul cu PAOK Salonic

Florinel Coman rămâne şi perioada de pregătire cel mai în formă jucător al celor de la FCSB. După un final de sezon foarte bun, el a înscris şi în amicalul roş-albaştrilor cu Anderlecht, pierdut cu 2-5. Coman a înscris în ambele meciuri de pregătire ale roş-albaştrilor din această vară.

Sezonul trecut, Coman a înscris 10 goluri pentru FCSB, iar 4 dintre acestea au fost marcate în play-off.

Florinel Coman este şeful din teren la FCSB

Florinel Coman este şeful din teren la FCSB! „Mbappe din România” face spectacol în cantonamentul din Olanda şi „rupe” plasele la antrenamente. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru AntenaSport, Adrian Şut a dezvăluit că atmosfera din lot este una excelentă.

Reclamă

Florinel Coman este liderul FCSB-ului în drumul spre titlul aşteptat din 2015. El e primul şi cu haltera în braţe, şi la fotbalul-fantezie, pe care Mihai Pintilii îl propune la FCSB. Coman e gata să-l întreacă pe Compagno la goluri marcate.

A plouat cu găleata la antrenamentul FCSB-ului din Olanda. Jucătorii au fost împărţiţi în doua echipe, iar Alex Băluţă şi „Mbappe” Coman s-au întrecut în goluri.

„Cred că este un lider mai vocal (n.r. Florinel Coman), dar căpitanul nostru este Darius Olaru. Este normal să fie câţiva lideri, dar cred că împreună putem să facem totul.

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt bisericuţe! Am format un grup şi ne înţelegem foarte bine cu toţii. Când eşti la Steaua (n.r. FCSB) nu poţi să te gândeşti decât să câştigi titlul şi toate trofeele puse în joc„, a declarat Adrian Şut pentru AntenaSport.

„Coman e prea valoros jucător şi e normal că marchezi goluri. Dacă îl ai pe Coman în echipă, nu ai cum să nu marchezi„, spunea Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și