Închide meniul

Daniel Boloca, transferat de Sassuolo de la Frosinone pentru 6 milioane de euro! Anunţul făcut de italieni

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iulie 2023, 12:56

Reclamă
Daniel Boloca, transferat de Sassuolo de la Frosinone pentru 6 milioane de euro! Anunţul făcut de italieni

Daniel Boloca va juca la Sassuolo

Daniel Boloca, într-un meci pentru Frosinone / Profimedia

Daniel Boloca a fost transferat de Sassuolo de la Frosinone pentru suma de 6 milioane de euro. Anunţul a fost făcut de cunoscutul jurnalist Nicolo Schira.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Boloca a fost unul dintre cei mai constanţi jucători de la Frosinone, care a reuşit promovarea în Serie A. Evoluţiile lui Boloca a atras atenţia cluburilor din Serie A. Daniel Boloca este cotat la 3.500.000 de euro.

Daniel Boloca, transferat de Sassuolo de la Frosinone pentru 6 milioane de euro

Sassuolo nu a fost singura echipă care a pus ochii pe Daniel Boloca. În presă au apărut variantele Lazio şi Fiorentina. De asemenea, s-a vorbit şi despre o ofertă de la Eintracht Frankfurt pentru Boloca. Până la urmă, Boloca a fost cumpărat de Sassuolo.

România îl poate pierde pe Daniel Boloca

Din păcate, România îl poate pierde pe Boloca. Jucătorul lui Frosinone a dezvăluit că ar fi un vis devenit realitate să îmbrace tricoul naționalei lui Roberto Mancini, în detrimentul tricoului „tricolor” al României.

Reclamă

Deși a fost convocat și de Edi Iordănescu la echipa națională, Boloca a dezvăluit că visul său suprem este de a reprezenta Italia. Mijlocașul susține că un singur meci sub comanda lui Roberto Mancini i-ar fi suficient pentru a se simți împlinit.

„Echipa națională este un vis, dar chiar și un singur meci pentru prima reprezentativă ar fi un vis”, a declarat Daniel Boloca, pentru tuttomeractoweb.com, cu o lună în urmă.

„Față de debutul lui la echipă, cred că m-am schimbat complet, atât la nivel uman, cât la cel fotbalistic. La nivel de fotbal, am devenit mai conștient de responsabilitățile mele și acest lucru m-a împins să merg și să dau tot ce am mai bun.

Reclamă 4 / 0/3

Cei trei ani petrecuți în Frosinone m-au ajutat foarte mult să înțeleg această lume. Nu voi înceta să-i mulțumesc lui Grosso pentru că a avut încredere de la început în mine. Mi-a favorizat creșterea atât mental, cât și în ceea ce privește diferitele aspecte ale jocului. Îi mulțumesc lui, directorului și echipei”, a mai spus Boloca, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat Vezi toate știrile
Citește și