Închide meniul

Daniel Boloca, transferat de Sassuolo de la Frosinone pentru 6 milioane de euro! Anunţul făcut de italieni

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iulie 2023, 12:56

Reclamă
Daniel Boloca, transferat de Sassuolo de la Frosinone pentru 6 milioane de euro! Anunţul făcut de italieni

Daniel Boloca va juca la Sassuolo

Daniel Boloca, într-un meci pentru Frosinone / Profimedia

Daniel Boloca a fost transferat de Sassuolo de la Frosinone pentru suma de 6 milioane de euro. Anunţul a fost făcut de cunoscutul jurnalist Nicolo Schira.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Boloca a fost unul dintre cei mai constanţi jucători de la Frosinone, care a reuşit promovarea în Serie A. Evoluţiile lui Boloca a atras atenţia cluburilor din Serie A. Daniel Boloca este cotat la 3.500.000 de euro.

Daniel Boloca, transferat de Sassuolo de la Frosinone pentru 6 milioane de euro

Sassuolo nu a fost singura echipă care a pus ochii pe Daniel Boloca. În presă au apărut variantele Lazio şi Fiorentina. De asemenea, s-a vorbit şi despre o ofertă de la Eintracht Frankfurt pentru Boloca. Până la urmă, Boloca a fost cumpărat de Sassuolo.

România îl poate pierde pe Daniel Boloca

Din păcate, România îl poate pierde pe Boloca. Jucătorul lui Frosinone a dezvăluit că ar fi un vis devenit realitate să îmbrace tricoul naționalei lui Roberto Mancini, în detrimentul tricoului „tricolor” al României.

Reclamă

Deși a fost convocat și de Edi Iordănescu la echipa națională, Boloca a dezvăluit că visul său suprem este de a reprezenta Italia. Mijlocașul susține că un singur meci sub comanda lui Roberto Mancini i-ar fi suficient pentru a se simți împlinit.

„Echipa națională este un vis, dar chiar și un singur meci pentru prima reprezentativă ar fi un vis”, a declarat Daniel Boloca, pentru tuttomeractoweb.com, cu o lună în urmă.

„Față de debutul lui la echipă, cred că m-am schimbat complet, atât la nivel uman, cât la cel fotbalistic. La nivel de fotbal, am devenit mai conștient de responsabilitățile mele și acest lucru m-a împins să merg și să dau tot ce am mai bun.

Reclamă 4 / 0/3

Cei trei ani petrecuți în Frosinone m-au ajutat foarte mult să înțeleg această lume. Nu voi înceta să-i mulțumesc lui Grosso pentru că a avut încredere de la început în mine. Mi-a favorizat creșterea atât mental, cât și în ceea ce privește diferitele aspecte ale jocului. Îi mulțumesc lui, directorului și echipei”, a mai spus Boloca, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și