Închide meniul

Daniel Boloca vrea să evolueze pentru naționala Italiei: „Ar fi un vis!” Ce spune despre parcursul său de la Frosinone! Serie B e exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2023, 9:11

Daniel Boloca vrea să evolueze pentru naționala Italiei: Ar fi un vis!” Ce spune despre parcursul său de la Frosinone! Serie B e exclusiv în AntenaPLAY

Daniel Boloca pleacă la Sassuolo

Daniel Boloca a debutat recent la naționala României / Profimedia

Daniel Boloca vrea să evolueze pentru naționala Italiei. Jucătorul lui Frosinone a dezvăluit că ar fi un vis devenit realitate să îmbrace tricoul naționalei lui Roberto Mancini, în detrimentul tricoului „tricolor” al României. De asemenea, Boloca a vorbit și despre parcursul său la Frosinone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frosinone este lider în Serie B, și a promovat direct în Serie A, alături de Genoa. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Daniel Boloca vrea să evolueze pentru naționala Italiei

Deși a fost convocat și de Edi Iordănescu la echipa națională, Boloca a dezvăluit că visul său suprem este de a reprezenta Italia. Mijlocașul susține că un singur meci sub comanda lui Roberto Mancini i-ar fi suficient pentru a se simți împlinit.

Echipa națională este un vis, dar chiar și un singur meci pentru prima reprezentativă ar fi un vis”, a declarat Daniel Boloca, pentru tuttomeractoweb.com.

De asemenea, Boloca a vorbit și despre parcursul său de la Frosinone, având doar cuvinte de laudă pentru pentru oficialii formației italiene.

Reclamă

„Față de debutul lui la echipă, cred că m-am schimbat complet, atât la nivel uman, cât la cel fotbalistic. La nivel de fotbal, am devenit mai conștient de responsabilitățile mele și acest lucru m-a împins să merg și să dau tot ce am mai bun.

Cei trei ani petrecuți în Frosinone m-au ajutat foarte mult să înțeleg această lume. Nu voi înceta să-i mulțumesc lui Grosso pentru că a avut încredere de la început în mine. Mi-a favorizat creșterea atât mental, cât și în ceea ce privește diferitele aspecte ale jocului. Îi mulțumesc lui, directorului și echipei”, a mai spus Boloca, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Daniel Boloca, al doilea gol al sezonului în Serie B! Internaţionalul român a punctat în Frosinone – Genoa

Daniel Boloca a marcat al doilea gol al sezonului în Serie B, în partida dintre Frosinone şi Genoa, partidă care s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY. Internaţionalul român a punctat în prelungirile primei reprize, reuşind un gol superb.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Boloca a punctat în prelungirile primei reprize, mai exact în minutul 45+1. Internaţionalul român a profitat de o pasă perfectă primită de la Matteo Cotali, şi a şutat fără să stea pe gânduri, în poarta apărată de Martinez.

Graţie golului lui Daniel Boloca, Frosinone se află în avantaj la pauza duelului cu Genoa, 2-1. Scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Milan Badelj, care a reuşit un gol superb.

Ulterior, Genoa a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Bani, iar la faza imediat următoare a reuşit să puncteze Mazzitelli, din lovitură liberă.

Daniel Boloca evoluează la Frosinone din noiembrie 2020, după ce a rămas liber de contrac după despărţirea de Fossano.

Internaţionalul român a fost un jucător de bază la liderul din Serie B î’n acest sezon, bifând 31 de partide, în care a reuşit să marcheze două goluri, luând în calcul şi execuţia din meciul cu Genoa.

Recomandări
  • Daniel Boloca vrea să evolueze în naționala Italiei
  • Anunțul făcut de jucătorul lui Frosinone

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și