Închide meniul

Cristiano Bergodi a ajuns la Bucureşti şi va semna cu Rapid. Prima reacţie de pe aeroport. Italianul, asaltat cu mesaje de fani!

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2023, 11:55

Reclamă
Cristiano Bergodi a ajuns la Bucureşti şi va semna cu Rapid. Prima reacţie de pe aeroport. Italianul, asaltat cu mesaje de fani!

Cristiano Bergodi a ajuns la Bucureşti şi va semna cu Rapid

Cristiano Bergodi, prima reacţie pe aeroport / AntenaSport

Cristiano Bergodi a ajuns la Bucureşti şi va semna cu Rapid. Antrenorul în vârstă de 58 de ani îi va lua locul lui Adi Mutu pe banca giuleştenilor. Va fi prezentat în următoarele ore de Dan Şucu şi Victor Angelescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liber de contract după plecarea de la Sepsi, Bergodi s-a întors în România şi urmează să parafeze un contract valabil pe două sezoane. Are ca obiectiv câştigarea titlului şi va debuta în noul mandat chiar împotriva fostei sale echipe. Rapid – Sepsi va fi vineri, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristiano Bergodi a ajuns la Bucureşti şi va semna cu Rapid

Bergodi a mai antrenat-o pe Rapid în urmă cu opt ani. Le-a mai pregătit în România pe FC Naţional, CFR Cluj, Poli Iaşi, Steaua, ASA Târgu Mureş, FC Voluntari, Universitatea Craiova şi Sepsi.

Sunt fericit. (Reporter: Aţi primit multe mesaje din partea fanilor Rapidului?) Da, da! Da (n.r. dacă au fost pozitive). Se pare că toate drumurile duc în România pentru mine„, a declarat Cristiano Bergodi pe aeroport.

Patru antrenori au fost pe lista Rapidului pentru înlocuirea lui Adrian Mutu: Cristiano Bergodi, Daniel Isăilă, Marius Șumudică și Daniel Pancu. În cele din urmă, giuleştenii l-au ales pe primul dintre aceştia.

Reclamă

Ultraşii Rapidului îşi doreau ca Şumudică să fie numit pe banca grupării din Grant. Fostul lider al galeriei a transmis un semnal de alarmă pentru conducătorii clubului.

Gigi Corsicanu: „Dacă nu va funcționa, vor cădea capete”

Gigi Corsicanu i-a avertizat pe şefii formaţiei alb-vişinii. Cunoscutul suporter rapidist a subliniat că decizia conducerii, de a-l numi antrenor pe Cristiano Bergodi, a pus presiune pe echipă.

Noi ne-am resemnat, mergem cu Rapidul înainte. Nu ținem cu Rapid pentru Marius Șumudică, pentru Dan Șucu. Acum două seri am anunțat că domnul Șucu s-a înțeles deja cu Cristiano Bergodi. Totuși speram să se schimbe ceva, pentru că simțeam o susținere pentru Marius Șumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Toată lumea l-a sfătuit pe domnul Șucu să-l aleagă pe Șumudică. E un moment mai dificil în perioada asta. Nu mai ești atât de sigur să te bați la titlu. Dacă vine un antrenor cu principii, trebuie să-și impună ideile.

Și suporterii au dreptul la o opinie. Facem spectacol. Acționarii beneficiază de sponsorizări prin intermediul nostru, pentru spectacolul care este în tribune.

Este dreptul lui (n.r. al lui Dan Șucu) să aleagă antrenorul. Ne-am spus și noi punctul de vedere. Noi nu ne dorim răul Rapidului. Dacă nu va funcționa, vor cădea niște capete. Noi am avut răbdare cu Adrian Mutu. Performanța nu se face peste noapte. Știu ce înseamnă să faci treabă.

Noi nu am făcut presiune. Ne-am exprimat susținerea pentru antrenorul Marius Șumudică. Am o relație bună cu domnul Bergodi. Dacă facem o comparație, CV-ul lui Șumudică arată mai bine.

Eu vreau să pun această decizie pe seama lipsei de experiență. Din moment ce ai făcut această alegere, e clar că ai făcut presiune asupra echipei. Puteau să ia presiunea și să fie pe Șumudică. Nu sunt avocatul lui Șumudică. Șumudică a făcut tot ce a putut să vină la Rapid.

Eu mi-am exprimat opțiunea pentru Marius Șumudică, ce am făcut altceva? Oamenii vor face comparație, dacă nu vor fi rezultate. Am avut șansa să-l avem pe Șumudică”, a declarat Gigi Corsicanu pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai Vezi toate știrile
Citește și