Închide meniul

Cristiano Bergodi a ajuns la Bucureşti şi va semna cu Rapid. Prima reacţie de pe aeroport. Italianul, asaltat cu mesaje de fani!

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2023, 11:55

Reclamă
Cristiano Bergodi a ajuns la Bucureşti şi va semna cu Rapid. Prima reacţie de pe aeroport. Italianul, asaltat cu mesaje de fani!

Cristiano Bergodi a ajuns la Bucureşti şi va semna cu Rapid

Cristiano Bergodi, prima reacţie pe aeroport / AntenaSport

Cristiano Bergodi a ajuns la Bucureşti şi va semna cu Rapid. Antrenorul în vârstă de 58 de ani îi va lua locul lui Adi Mutu pe banca giuleştenilor. Va fi prezentat în următoarele ore de Dan Şucu şi Victor Angelescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liber de contract după plecarea de la Sepsi, Bergodi s-a întors în România şi urmează să parafeze un contract valabil pe două sezoane. Are ca obiectiv câştigarea titlului şi va debuta în noul mandat chiar împotriva fostei sale echipe. Rapid – Sepsi va fi vineri, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristiano Bergodi a ajuns la Bucureşti şi va semna cu Rapid

Bergodi a mai antrenat-o pe Rapid în urmă cu opt ani. Le-a mai pregătit în România pe FC Naţional, CFR Cluj, Poli Iaşi, Steaua, ASA Târgu Mureş, FC Voluntari, Universitatea Craiova şi Sepsi.

Sunt fericit. (Reporter: Aţi primit multe mesaje din partea fanilor Rapidului?) Da, da! Da (n.r. dacă au fost pozitive). Se pare că toate drumurile duc în România pentru mine„, a declarat Cristiano Bergodi pe aeroport.

Patru antrenori au fost pe lista Rapidului pentru înlocuirea lui Adrian Mutu: Cristiano Bergodi, Daniel Isăilă, Marius Șumudică și Daniel Pancu. În cele din urmă, giuleştenii l-au ales pe primul dintre aceştia.

Reclamă

Ultraşii Rapidului îşi doreau ca Şumudică să fie numit pe banca grupării din Grant. Fostul lider al galeriei a transmis un semnal de alarmă pentru conducătorii clubului.

Gigi Corsicanu: „Dacă nu va funcționa, vor cădea capete”

Gigi Corsicanu i-a avertizat pe şefii formaţiei alb-vişinii. Cunoscutul suporter rapidist a subliniat că decizia conducerii, de a-l numi antrenor pe Cristiano Bergodi, a pus presiune pe echipă.

Noi ne-am resemnat, mergem cu Rapidul înainte. Nu ținem cu Rapid pentru Marius Șumudică, pentru Dan Șucu. Acum două seri am anunțat că domnul Șucu s-a înțeles deja cu Cristiano Bergodi. Totuși speram să se schimbe ceva, pentru că simțeam o susținere pentru Marius Șumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Toată lumea l-a sfătuit pe domnul Șucu să-l aleagă pe Șumudică. E un moment mai dificil în perioada asta. Nu mai ești atât de sigur să te bați la titlu. Dacă vine un antrenor cu principii, trebuie să-și impună ideile.

Și suporterii au dreptul la o opinie. Facem spectacol. Acționarii beneficiază de sponsorizări prin intermediul nostru, pentru spectacolul care este în tribune.

Este dreptul lui (n.r. al lui Dan Șucu) să aleagă antrenorul. Ne-am spus și noi punctul de vedere. Noi nu ne dorim răul Rapidului. Dacă nu va funcționa, vor cădea niște capete. Noi am avut răbdare cu Adrian Mutu. Performanța nu se face peste noapte. Știu ce înseamnă să faci treabă.

Noi nu am făcut presiune. Ne-am exprimat susținerea pentru antrenorul Marius Șumudică. Am o relație bună cu domnul Bergodi. Dacă facem o comparație, CV-ul lui Șumudică arată mai bine.

Eu vreau să pun această decizie pe seama lipsei de experiență. Din moment ce ai făcut această alegere, e clar că ai făcut presiune asupra echipei. Puteau să ia presiunea și să fie pe Șumudică. Nu sunt avocatul lui Șumudică. Șumudică a făcut tot ce a putut să vină la Rapid.

Eu mi-am exprimat opțiunea pentru Marius Șumudică, ce am făcut altceva? Oamenii vor face comparație, dacă nu vor fi rezultate. Am avut șansa să-l avem pe Șumudică”, a declarat Gigi Corsicanu pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și